Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

бензинова помпа брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

безинова помпа

ЗдарвейтеИмам проблем - след смяна на безиновата помпа - по кабелите които влизат в нея няма ток - иначе помпата работи (като я закача директно на акомулатор)Може ли някои да каже къде да търся проблемът. ...Защото идва студ и на газ трудно ще запали.Колата е Брава 1.4 12V
    фиятче

Коментар

Първо провери бушона на помпата, доколкото знам на 1.4 той е отделен. След това релето и накрая инерционния бутон, който не знам къде се намира нека колегите с този модел споделят.
      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

бензинова помпа

Благодаря за отговораИнерционния бутон го знам къде е, но не знам къде е бушонът и релето и как са означени.Ако някой знае къде са.....
        фиятче

Коментар

Намират се в една черна кутия с врътка отгоре в двигатлния сектор точно до казанчето с хидравлична (или спирачна) течност. Отвиваш врътката и капака пада. Ся точно кой бушон и реле не съм сигурен, но можеш да ги провериш всички.
          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Газ - бензин....проблем

Имам една "брава"1.4. - на газ - обикновена уредба. Обаче като мина на бензин - почва да присецва, да се дави, да гасне - изобщо чудо. Една вечер изключих акомулатора - и на другата сутрин се оправи на бензин - до вечерта и пак...По рано като почнеше тия номера на бензин - от само себе си после се оправяше - но сега не иска.Има ли някой идея кво да направя.
            фиятче

Коментар

Re: Газ - бензин....проблем

ceco72 написа:
              Имам една "брава"1.4. - на газ - обикновена уредба. Обаче като мина на бензин - почва да присецва, да се дави, да гасне - изобщо чудо. Една вечер изключих акомулатора - и на другата сутрин се оправи на бензин - до вечерта и пак...По рано като почнеше тия номера на бензин - от само себе си после се оправяше - но сега не иска.Има ли някой идея кво да направя.
              като си на газ свети ли ти ’лампата на инжекциона’ както й викат грешно

Коментар

Газ- безин

Нищо не свети. Обаче, се сещам, че един специалист "въртя" винтчето на дроселната клапа... А сега в студа и се затруднява да пали на бензин. Ако не припомпвам на педала - си гасне веднага....
                фиятче

Коментар

кола

Това вярно са специалисти на тези коли бягай от тях //Обаче, се сещам, че един специалист "въртя" винтчето на дроселната клапа//
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: Газ - бензин....проблем

ceco72 написа:
                    .... а знае ли някой къде е бензиновия филтър
                    фиятче

Коментар

...

филтъра на бензина е отдолу под купето колега. Пада се зад предна дясна седалка. Поздрави и успех.
                      Fiat Brava 1.6 16V 90HP
                      Fiat Brava 1.2 16V 80HP
                      Fiat Bravo 1.2 16V 80HP

Коментар

кола

Не е от филтъра и той не е зад предна дясна седалка а зад задна дясна седалка зависи модела по новите нямат той е в помпата провери емулатора за сондата да ли е настроен точно ако нямаш сложи или поне едно реле
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Проблема се реши ( с неработенето на бензин) като майстора изчисти грешките от компа - давам контакт, отвърта клемите на акумолатора за 5 мин., след което връщам ключа и се слагат клемите. Но човека каза, че това можело да се повтори след няколко дена, щото съм нямал симулатор за газовата и вече било късно да се слага. Обаче пак не работи много читаво на ниски обороти. Има ли някои опит в това?
                          фиятче

Коментар

ceco72 написа:
                            Проблема се реши ( с неработенето на бензин) като майстора изчисти грешките от компа - давам контакт, отвърта клемите на акумолатора за 5 мин., след което връщам ключа и се слагат клемите. Но човека каза, че това можело да се повтори след няколко дена, щото съм нямал симулатор за газовата и вече било късно да се слага. Обаче пак не работи много читаво на ниски обороти. Има ли някои опит в това?
                            Какво значи "вече било късно " слагаи един симулатор на дюзата и на ландсондата и приключваи с проблемите!
                            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

По-скоро вече е късно твоят "майстор" да се научи да разбира от коли и да стане истински майстор,но не и да сложиш симулатор на ламбдата
                              Fiat 1.4 12V
                              Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
                              Да си втори значи да си първи сред загубилите.
                              Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Кошницата на бензиновата помпа захваната ли е отдолу към резервоара или се държи само с пластмасовата гайка горе?
                                Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ

Коментар

Working...
                                X