Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво ХГТ върви, но не на 100 %

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес моят човек е разкачил дебитомера, както дадохте съвет малко по - нагоре. Колата започва да се тормози и да не върви, т.е. това го изкл като вариант. Той ми каза, че намерил някаква скоба след дебитомера, която е попритегнал. СЛед тази интервенция колата е тръгнала една идея по - добре, но все още не е толкова силна. Кутията която се намира точно между двг и акумулатора няма пукнатини. Помагайте
    Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

Давайте мнения колеги, че след малко затварят сервизите

Коментар

ами колега това значи че е влизал въздух като я набримчи малко повече .. което ще рече че като я е натегнал е спрял до няква степен влизането на тоя въздух да провери маркучя който е нагънат за пукнатини защото той ще е нацепен и да не е някаде да е срязан и от там във високите да смуче и и да се спъва
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

има ново развитие по темата. Колегата смени 5 - те лули на свещите и колата започна да работи осезателно по - добре. Явно тока й е бил малко. Сега си мисля, че след като се регулира и педала на газта всичко ще си дойде на мястото.

Коментар

какви парички му излезна смяната не тея лули щото до колкото знам са доста скъпи
            AUDI 1.8 20V TURBO
            ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

60 лева. Най - вероятно не са най - оригиналните на света, но приятеля ми каза, че колата си е променила даже звука на празен ход, значи работят...

Коментар

имам един проблем. Лампата на инжекцията ми свети и педала на газта не работи добре - забавено, не може да се форсира. Моля Ви дайте мнение какво може да бъде и как мога да го отстраня. Става въпрос за Fiat Bravo HGT 20v 155к.с.

Коментар

lucky_tomov написа:
                  имам един проблем. Лампата на инжекцията ми свети и педала на газта не работи добре - забавено, не може да се форсира. Моля Ви дайте мнение какво може да бъде и как мога да го отстраня. Става въпрос за Fiat Bravo HGT 20v 155к.с.
                  колега пусни си собствена тема .., лампата на инжекциона свети ако не ти работи дебитомера ... което обеснява останалите признаци ..
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

много просто аз този проблем го минах смъкни си дибитомера и в най-долната част, където има отвор с метална жичка напръскай хубаво вътре с почистващ спрей и си готов

Коментар

Working...
                    X