Днес моят човек е разкачил дебитомера, както дадохте съвет малко по - нагоре. Колата започва да се тормози и да не върви, т.е. това го изкл като вариант. Той ми каза, че намерил някаква скоба след дебитомера, която е попритегнал. СЛед тази интервенция колата е тръгнала една идея по - добре, но все още не е толкова силна. Кутията която се намира точно между двг и акумулатора няма пукнатини. Помагайте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво ХГТ върви, но не на 100 %
Collapse
X
-
ами колега това значи че е влизал въздух като я набримчи малко повече .. което ще рече че като я е натегнал е спрял до няква степен влизането на тоя въздух да провери маркучя който е нагънат за пукнатини защото той ще е нацепен и да не е някаде да е срязан и от там във високите да смуче и и да се спъваГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
lucky_tomov написа:имам един проблем. Лампата на инжекцията ми свети и педала на газта не работи добре - забавено, не може да се форсира. Моля Ви дайте мнение какво може да бъде и как мога да го отстраня. Става въпрос за Fiat Bravo HGT 20v 155к.с.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар