Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с водния радиатор

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с водния радиатор

    Здравейте, понеже съм малко невеж и много много не разбриам от коли искам да се обърна за малко помощ! Значи карам Фиат Пунто 1.2 60 коня с климатик. Имам проблем с водния радиатор ... сълзи и губи антифриз от дясно ( предполагам е с пластмасови крачета и от са се пукнали при един удар преди време ) и днес отидох да си купя нов се получи малко разминаване като му казах на човека в магазина . Той каза че по каталог такива Пунто 1998 с лиматик радиатора им е с отделно казанче .. а на моя си е радиатор с казанче в едно. И според него климатика е слаган допълнително. Та искам да разбера как мога да разбера дали е прав ... понеже копче сичко си е като оригинално ! СЕ пак тия каталози не винаги са мноо вярни ( а и пунто сигурно 200 модела). А другият ми проблем е че трябва да сменям гарнитура на капака на клапаните и искам да питам дали може в работата колегите да ми помогнат че разбират повече и да я сменим или да отида на сервиз понеже чух че се завива внимателно на кръст трее да се изчисти хубаво пък ако трябва и силикон се слагало и т.н 10х предварително !
    Анцунга се носи върху пуловера !

    #2
    Re: Проблем с водния радиатор

    Използвай такъв радиатор, какъвто имаш в момента в колата. Много е възможно климатика да е слаган допълнително, при мен също е така. Можеш да провериш това по номера на рамата. Не виждам проблем да си смениш сам гарнитурата, ако имаш нужните инструменти и елементарна техническа грамотност. Ако срещнеш трудност, винаги можеш да намериш помощ тук .
    KNDMZR написа:
    Анцунга се носи върху пуловера !
    А пуловера се носи загащен в шушляка

    Коментар


      #3
      Мерси много. Инструменти има а и са доста по грамотни и разбират колегите . ще ми помогнат за радиатора ще взема такъв но трябва да го сваля и на място да го зема с мен да го покажа да не стане беля .
      Анцунга се носи върху пуловера !

      Коментар


        #4
        KNDMZR написа:
        за радиатора ще взема такъв но трябва да го сваля и на място да го зема с мен да го покажа да не стане беля .
        Точно така!

        Коментар

        Working...
        X