Здравейте !интересно ми е колко градуса са точно на снимката както съм снимал.честичко ми достига до там и това нормално ли е ?другите колеги с бензинови темпри ако могат и те да изкажат мнение.вече вкл. 2-рата степен на перката....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
градуси Темпра
Collapse
X
-
Сашо, така като гледам, това май е 110 без малко.Май не е нормално.Четох в Алфа Форума, че колегите си мият с водоструика радиоторите, помагало! Причината е че се набиват насекоми, камъчета, птички, глигани и тн. в радиора Естествено тази процедура се прави при изстинал двигател и не се пръска близо.
-
SilenceR написа:айде бе няма ли никой с темпра в тоя форум , егати само аз ли останахPeugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
мда ясно че имам проблем , ако знаете колко бързо вдига от 90 до тая черта дето е на снимката , ама незнам , ще видя с чистене на радиаторите какво ще се получи.иначе 1-вата степен есента още я оправихме , преди не работеше , сега всичко е наред...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
един от колегите ми има някакав стар термостат дето не го ползва , ще го взема тия дни да го сложим да видя дали не е от него.междодругото май не съм ви разправял ама имам вътре в купето едно бутонче.то ми включва 2-ра степен на перката(тей беше колата като я купихме).и като стигна точно 90 дърпам бутончето за да охлади и наистина си охлажда.малко по 90 пада.а вече отсамосебе си като се вкл 2-ра степен , като си вдигне градус не иска да охлади,явно вече е повечко градус , не може да насмогне перката(таковам ли му ******)Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
-
значи от вчера съм на газ вече, но снимката е по-отдавна , още на бензин.(но предполагам ако охладителната система е наред , не би трябвало да има значение на какво караш)както споменах по-горе един колега от работата ми даде термостат да пробваме, и другата стъпка е измиване на радиатори перки и т.н. тая всичката прах(мизерия) дето се наслагва, да се прочисти...бутах вчера маркуча към радиатора , не е твърд.а възможно ли е термостата ми да не отваря напълно , както трябва... защото до 90 градуса добре си ги качва , а от 90 то 3-тата черта (след 90) супер бързо. има няма 1-2 мин...п.п. щях да забравя за малко.датчика който ми е на таблото за градуса съм убеден че показва правилно.поне не е той да ме лъже..Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
-
днес ходих да ми мият радиаторите. не сме сваляли да уточня само.напръскаха с някакав обезмаслител , постоя малко и след това се започна миенето с водоструйка.падна доста мизерия....след това си оправих и 1-вата степен на перката че буксата се размърдала малко... и не прави контакт.... термостата си работи добре , не съм го сменял.та да видим как ще се представи сега колата.надявам се да е по-добре!!!препоръчвам на други колеги които имат подобни проблеми да пробват с миене на радиаторите(и без да ги свалят),кой с клима кой без няма значение.поздрави !!! :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар