bmahob написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Четох, рових, ремонтирах и не успях да си помогна - Решено
Collapse
X
-
Чакай, сега доколкото разбирам караш без емилатор на сонда , и като караш на газ не ти свети лампата (инжекциона) така ли?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Страннно , аз като откача емулатора на ламбда сонда веднага светва лампата, колати сиъврви но лампата свети нон стопPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Колеги искам да ви попитам, ако се сложи ГИ може ли да се преодолее проблема с адаптацията? При мен също не върви добре на бензин (докато не покарам 100км). 3 пъти ми правиха настройки - казах им да направят обогатяването както е на бензин, но след 1000км пак започва да се чуди на бензин, докато не покарам 100км...при което си върви като самолет.А съм с Фобос ГИ...след 3 настройки просто вече не ми се ходи по мъките и си карам такаHonda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Коментар
-
Маи нема оправия , и аз я мъча две години как ли не, ама не става. На бенз върви но не е както трябва, пали трудно студена, топла нема грижи. Абе не си е работа с тея адаптации. Ша си купя кола 90та годинаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
u_bo
MadHead написа:Колеги искам да ви попитам, ако се сложи ГИ може ли да се преодолее проблема с адаптацията? При мен също не върви добре на бензин (докато не покарам 100км). 3 пъти ми правиха настройки - казах им да направят обогатяването както е на бензин, но след 1000км пак започва да се чуди на бензин, докато не покарам 100км...при което си върви като самолет.А съм с Фобос ГИ...след 3 настройки просто вече не ми се ходи по мъките и си карам така
Коментар
-
u_bo написа:MadHead написа:Колеги искам да ви попитам, ако се сложи ГИ може ли да се преодолее проблема с адаптацията? При мен също не върви добре на бензин (докато не покарам 100км). 3 пъти ми правиха настройки - казах им да направят обогатяването както е на бензин, но след 1000км пак започва да се чуди на бензин, докато не покарам 100км...при което си върви като самолет.А съм с Фобос ГИ...след 3 настройки просто вече не ми се ходи по мъките и си карам така
Коментар
-
Колата трудно пали първия път сутрин. Налага се някой път да натискам и педала на газта за да запали. Вчера свалих маркуч за обратен бензин, но нямаше грам бензин, нито миризма на бензин. Колата беше с неработещ мотор. Кога трябва да минава бензин през маркуча за обратен бензин - постоянно или от време на време? Как да разбера дали е запушена? БлагодаряКара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар