u_bo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Четох, рових, ремонтирах и не успях да си помогна - Решено
Collapse
X
-
u_bo
въпроса е дали е отстранена причината?проблема си го изчистил 0 ок.а това което го е предизвикало? ( знам Хаджов какво ще каже за причина, ама той е необективен )
Коментар
-
u_bo написа:въпроса е дали е отстранена причината?проблема си го изчистил 0 ок.а това което го е предизвикало? ( знам Хаджов какво ще каже за причина, ама той е необективен )Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
Junkey написа:u_bo написа:въпроса е дали е отстранена причината?проблема си го изчистил 0 ок.а това което го е предизвикало? ( знам Хаджов какво ще каже за причина, ама той е необективен )Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
u_bo написа:въпроса е дали е отстранена причината?проблема си го изчистил 0 ок.а това което го е предизвикало? ( знам Хаджов какво ще каже за причина, ама той е необективен )
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:u_bo написа:въпроса е дали е отстранена причината?проблема си го изчистил 0 ок.а това което го е предизвикало? ( знам Хаджов какво ще каже за причина, ама той е необективен )Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Stefan Hadjov написа:u_bo написа:въпроса е дали е отстранена причината?проблема си го изчистил 0 ок.а това което го е предизвикало? ( знам Хаджов какво ще каже за причина, ама той е необективен )
Коментар
-
Yavor написа:Stefan Hadjov написа:u_bo написа:въпроса е дали е отстранена причината?проблема си го изчистил 0 ок.а това което го е предизвикало? ( знам Хаджов какво ще каже за причина, ама той е необективен )Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
Колега, тази адаптация е проблем в компютъра. Ресетваш компютъра и трябва да се оправи. Това може да стане или чрез махане на клените от Акумулатора или на диагностика. Ако имаш ламда симулация на АГУ-то може там да е проблема, ако не е там проблема е много лошо иначе.Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
u_bo
jorogo6o написа:когато ми слагаха газовото питах за симулатор но ми казах че всичко било вградено в копчето и нямам нищо допълнително
Коментар
-
Здравейте колега,И аз малко да поспамя в темата - гледам половината постове са чист спам.1. Такова животно най-добър мас’тор няма.2. Те тия дето правят коли не са прости - ако можеха да вървят безпроблемно на газ, щяха 95 процента от автомобилите да са с фабрични газови уредби а не обратното. Все пак тия в нормалните държави карат доста повече отколкото ние българите.3. Виж какво гориво имаш в резервоара. Аз бях сипал веднъж, не помня и аз откъде, май лукойл и сутрин на топло време палеше все едно е задавена. Смених отново на еко и няма проблем.4. Не плюй по марката, аз със моя умрелия фиат съм теглил голфче, така че не е от марката. Ако не ти харесва колата - продай я и си купи перфектната НОВА стара кола и почни да спамиш съответния форум.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
roro написа:Здравейте колега,И аз малко да поспамя в темата - гледам половината постове са чист спам.1. Такова животно най-добър мас’тор няма.2. Те тия дето правят коли не са прости - ако можеха да вървят безпроблемно на газ, щяха 95 процента от автомобилите да са с фабрични газови уредби а не обратното. Все пак тия в нормалните държави карат доста повече отколкото ние българите.3. Виж какво гориво имаш в резервоара. Аз бях сипал веднъж, не помня и аз откъде, май лукойл и сутрин на топло време палеше все едно е задавена. Смених отново на еко и няма проблем.4. Не плюй по марката, аз със моя умрелия фиат съм теглил голфче, така че не е от марката. Ако не ти харесва колата - продай я и си купи перфектната НОВА стара кола и почни да спамиш съответния форум.Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
Колега като махна Ламбда симулатора не свети ли "дюзата" и не трупа ли грешки ???Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар