Здравейте имам Пунто 94 1.2 75 от което съм много доволен но напоследак малко ме нервира. Започна много да прекъсва, и прекусването е много странно все едно няма мощност. Трябва да подаваш много бавно газта иначе всеедно се дави. Ако някои е имал подобен проблем много моля помогнете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 75 прекъсва
Collapse
X
-
Re: Punto 75 прекъсва
sh0lev написа:Здравейте имам Пунто 94 1.2 75 от което съм много доволен но напоследак малко ме нервира. Започна много да прекъсва, и прекусването е много странно все едно няма мощност. Трябва да подаваш много бавно газта иначе всеедно се дави. Ако някои е имал подобен проблем много моля помогнете.Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
-
Ми нещо като с дюзи, ма причини бол!~1.Свещи2Кабели3Горивен филтър4 Дюзи.............................................. ......................Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Имам подобни проблеми от няколко дни , но не постоянни само понякога . Като подавам газ колата забива и стой на 2 или 3000 оборота и няма мошност , все едно нешо прекъсва и след малко се оправя и сутрин като я паля ако е много студено гасне при първото палене , като я запаля отново си работи , някави идей ?Мисля да сменя свещи и бензиновия филтър , какви свещи да взема като марка ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар