Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto 75 прекъсва

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto 75 прекъсва

Здравейте имам Пунто 94 1.2 75 от което съм много доволен но напоследак малко ме нервира. Започна много да прекъсва, и прекусването е много странно все едно няма мощност. Трябва да подаваш много бавно газта иначе всеедно се дави. Ако някои е имал подобен проблем много моля помогнете.

Грешен раздел..
    Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
    Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

кола

да нямаш и газова може да е от кабели на свещите или от самите свещи или запушени дюзи
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: Punto 75 прекъсва

sh0lev написа:
        Здравейте имам Пунто 94 1.2 75 от което съм много доволен но напоследак малко ме нервира. Започна много да прекъсва, и прекусването е много странно все едно няма мощност. Трябва да подаваш много бавно газта иначе всеедно се дави. Ако някои е имал подобен проблем много моля помогнете.
        Същия проблем с моито пунто!Резултат-ходене на 100 диагностики и маистори и никаква идея от какво е!На края се оказа лош бензин!Пълниш повечко силен бензин добавка и ако проблема е като моя след 50км всичко се оправя!
        Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
        Alfa Romeo 146 1.9 JTD
        Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
        Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Ми нещо като с дюзи, ма причини бол!~1.Свещи2Кабели3Горивен филтър4 Дюзи.............................................. ......................
          Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
          Втората......пак същата!
          (_-_)______////_______(_-_)
          Punto75-Вече на жената!
          Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

При мен имаше нещо подобно,тресе двигателя,няма мощност,все едно работи на три цилиндъра.Оказа се,че една от бобините беше дала фира.Сега всичко е наред.
            Ex FIAT MAREA 1.9TD100 WEEKEND ELX '98
            FIAT PUNTO 1.2 75hp ELX'96

Коментар

колега аз сам нов тука същия проблем имах с моето пунто и се оказа че ламбда сондата не работи както трябва..!

Коментар

Имам подобни проблеми от няколко дни , но не постоянни само понякога . Като подавам газ колата забива и стой на 2 или 3000 оборота и няма мошност , все едно нешо прекъсва и след малко се оправя и сутрин като я паля ако е много студено гасне при първото палене , като я запаля отново си работи , някави идей ?Мисля да сменя свещи и бензиновия филтър , какви свещи да взема като марка ?

Коментар

Bosch или Denso Аз такива ползвам...
                  Ремонти на всичко и по всяко време

Коментар

Working...
                  X