Здравеите колеги имам Браво 1.6,16v,97г когато е загряла колата една чертичка след средата (преди да включи перката)на обороти ми пимигва лампата на маслото и разбрах че трябва да замеря налягането му.Казаха ми че вариантите са 3 или датчик или маслена помпа или износени лагери на коляновия вал което я най-лошия вариант.Може ли някои да ми каже каде се намира този датчик и как да замеря дали налягането е наред
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Примигваща лампа на масло Браво 1.6
Collapse
X
-
floks
имах подобен проблем , при мен се оказа че е помпата - но най сигурно майстор ще ти каже каква е твойта болка
Коментар
-
Re: Примигваща лампа на масло Браво 1.6
kumo88 написа:Здравеите колеги имам Браво 1.6,16v,97г когато е загряла колата една чертичка след средата (преди да включи перката)на обороти ми пимигва лампата на маслото и разбрах че трябва да замеря налягането му.Казаха ми че вариантите са 3 или датчик или маслена помпа или износени лагери на коляновия вал което я най-лошия вариант.Може ли някои да ми каже каде се намира този датчик и как да замеря дали налягането е наред
Коментар
-
Абе не знам дали най-малко вероятно е да е датчика. При мен се появи същия проблем една вечер като се прибирах от работа, на другия ден смених маслото и този датчик (10 лева струва) и от тогава до сега, вече 2-3 седмици нямам проблем.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар