Здравейте колеги.Имам един проблем. Карам Фиат Брава 1.4. Колата спря от едно известно време да върви на бензин. То и на газ не върви като хората, ама там проблема е друг и ще го разгледаме в другия подфорум. Върви мн по зле отколкото на газ. Няма мощност, няма вътък така да се каже. Понеже я карам само на газ и скоро не съм я карал на бензин и не съм забелязал от кога е така. Много зле се форсира на празен ход, не вдига обороти лесно, ще кажеш че нещо я дави. Като потегля как да е търпи се, но педала стигне ли средата и умира, оттам нататък просто няма никои и се дави ли какво става незнам, просто не може да ускорява повече, губи мощност и т.н. Мислех, че е катализатор, махах го - същата работа. Бензиновия филтър е нов, но все пак го махах и него, но и в него не е проблема. Чудя се какво може да е? Инжектор, датчик ? Макар, че датчик не вярвам да е. Дайте някакви предложения, защото направо ми се плаче. Сега не ми върви на газ, а като свърши газта и на бензин не мога да карам. Тя като е с ниска скорост на 2-ра предавка примерно иска да гасне и се тресе, ще кажеш че са и ниски оборотите.... Нямам идея вече какво може да е. А колкото до газта, ще пусна и за нея тема в други форум, ако трябва , че и там има проблем. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата не върви на Бензин
Collapse
X
-
u_bo
Re: Колата не върви на Бензин
Dandy написа:Здравейте колеги.Имам един проблем. Карам Фиат Брава 1.4. Колата спря от едно известно време да върви на бензин. То и на газ не върви като хората, ама там проблема е друг и ще го разгледаме в другия подфорум. Върви мн по зле отколкото на газ. Няма мощност, няма вътък така да се каже. Понеже я карам само на газ и скоро не съм я карал на бензин и не съм забелязал от кога е така. Много зле се форсира на празен ход, не вдига обороти лесно, ще кажеш че нещо я дави. Като потегля как да е търпи се, но педала стигне ли средата и умира, оттам нататък просто няма никои и се дави ли какво става незнам, просто не може да ускорява повече, губи мощност и т.н. Мислех, че е катализатор, махах го - същата работа. Бензиновия филтър е нов, но все пак го махах и него, но и в него не е проблема. Чудя се какво може да е? Инжектор, датчик ? Макар, че датчик не вярвам да е. Дайте някакви предложения, защото направо ми се плаче. Сега не ми върви на газ, а като свърши газта и на бензин не мога да карам. Тя като е с ниска скорост на 2-ра предавка примерно иска да гасне и се тресе, ще кажеш че са и ниски оборотите.... Нямам идея вече какво може да е. А колкото до газта, ще пусна и за нея тема в други форум, ако трябва , че и там има проблем. Благодаря предварително.
-
Dandy написа:Здравейте колеги.Имам един проблем. Карам Фиат Брава 1.4. Колата спря от едно известно време да върви на бензин. То и на газ не върви като хората, ама там проблема е друг и ще го разгледаме в другия подфорум. Върви мн по зле отколкото на газ. Няма мощност, няма вътък така да се каже. Понеже я карам само на газ и скоро не съм я карал на бензин и не съм забелязал от кога е така. Много зле се форсира на празен ход, не вдига обороти лесно, ще кажеш че нещо я дави. Като потегля как да е търпи се, но педала стигне ли средата и умира, оттам нататък просто няма никои и се дави ли какво става незнам, просто не може да ускорява повече, губи мощност и т.н. Мислех, че е катализатор, махах го - същата работа. Бензиновия филтър е нов, но все пак го махах и него, но и в него не е проблема. Чудя се какво може да е? Инжектор, датчик ? Макар, че датчик не вярвам да е. Дайте някакви предложения, защото направо ми се плаче. Сега не ми върви на газ, а като свърши газта и на бензин не мога да карам. Тя като е с ниска скорост на 2-ра предавка примерно иска да гасне и се тресе, ще кажеш че са и ниски оборотите.... Нямам идея вече какво може да е. А колкото до газта, ще пусна и за нея тема в други форум, ако трябва , че и там има проблем. Благодаря предварително.Marea HLX 147ps
Коментар
-
u_bo написа:Dandy написа:Здравейте колеги.Имам един проблем. Карам Фиат Брава 1.4. Колата спря от едно известно време да върви на бензин. То и на газ не върви като хората, ама там проблема е друг и ще го разгледаме в другия подфорум. Върви мн по зле отколкото на газ. Няма мощност, няма вътък така да се каже. Понеже я карам само на газ и скоро не съм я карал на бензин и не съм забелязал от кога е така. Много зле се форсира на празен ход, не вдига обороти лесно, ще кажеш че нещо я дави. Като потегля как да е търпи се, но педала стигне ли средата и умира, оттам нататък просто няма никои и се дави ли какво става незнам, просто не може да ускорява повече, губи мощност и т.н. Мислех, че е катализатор, махах го - същата работа. Бензиновия филтър е нов, но все пак го махах и него, но и в него не е проблема. Чудя се какво може да е? Инжектор, датчик ? Макар, че датчик не вярвам да е. Дайте някакви предложения, защото направо ми се плаче. Сега не ми върви на газ, а като свърши газта и на бензин не мога да карам. Тя като е с ниска скорост на 2-ра предавка примерно иска да гасне и се тресе, ще кажеш че са и ниски оборотите.... Нямам идея вече какво може да е. А колкото до газта, ще пусна и за нея тема в други форум, ако трябва , че и там има проблем. Благодаря предварително.Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар