Колата е фиат пунто 94 год, двигател 1.2 ,75 коня . Като подам газ една такава се забива и след 4-5 сек реагира, вдигайки оборотите. Същото е и като тръгвам на 1-ва забива муцуната, въпреки че съм подал газ и изведнъж се събужда.Мисълта ми е има ли някой чарк, който да не функционира както трябва (закачах я на компютър и ми казаха че имало някакви грешки,изчистиха ги и казаха че ништо и нямало) Смених бенз.филтър,въздушен,свещи ама никакав резултат.Ако някои се е сблъсквал с тоя проблем ще съм доволен ако споделите как сте го отстранили
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
забива пунто
Collapse
X
-
колата на газ или бензин се кара?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Закачи колата на мототестер(осцилоскоп) да проверат бобини, ламбда сонда и т.нPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
ДА така е!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Колега не мисля, сега забелязвам от къде си!?!?? Късметлия!!!!! www.axm-auto.com Сервиза на Христа (Hit-ko) е при теб!! ходи там и не му мисли, хората са едни от най добрите специалисти на фиат в БГ пък и не са скъпчииPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Колега послушай ме отиди в сервиза на Христо в Ямбол! С рестартиране на компа нищо не оправяшPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
1час може да го оставишPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар