Ситуацията е следната...Колата е Фиат Браво ХГТ 147Всмукателната ми система се състои от:Филтър - ляга вътре в кутията, алуминиева тръба придружена със сини колена за захващане към Дебитомера!След дебитомера ( наляво ) синьо коляно отново свързано към дросела - съответно съм изрязал дупчица за датчика ( уплътнена е добре )Филтърчето за картерните газове съм го поставил на дупката която е на дросела А отвора който е на главата на мотора си стои без нищо!?!?!?Днес сложихме последното коляно ( "След дебитомера ( наляво ) синьо коляно отново свързано към дросела" )Всичко беше ОКАY, докато не я оставих за 1 час.. след което се опитах да запаля, но ми се изгубиха тоците ( клемите ми не правят добър контакт от време на време ). Наместих ги, тока ДОЙДЕ.. запалих, но мотора работеше неравномерно и когато му пуснех газта прекъсваше и искаше да гасне!?!?Нещо има ли общо съм интейка който направихме или е нещо друго..Свещите са Bosch Super Plus, сменени преди 4-5к километра.. акумулатора е по принцип слаб!Колата си беше наред преди това.. никакви проблеми нямашеП.П: Опитах се да се прибера до нас.. разкарах я и когато беше на скорост нямаше придърпване, само на 2ра когато я изрязах във високите.Прибрах се и когато я оставих докато я прибера в гаража.. колата си работеше се едно нищо и е нямало!Сега пак я оставих и след 3 часа когато се прибрах пак не ми изглеждаше да работи нормално.. прекъсваше си
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изведнъж се спря да работи както трябва
Collapse
X
-
здравей колега! Пробвай нещо простичко. Земи от някои приятел здрав акомулатор и бъди сигурен че клемите правят добър контакт и виж дали ше има съшия проблем. Според мене е нещо по тоците. А може също нещо докато сте бърникали по Интейк системата да сте пипали някои кабел или клема. това е мое мнение от там бих започнал ако имах този проблем, след това бих търсил дефект в новата система.Поздрави!
Коментар
-
Ами днес махнах долната част на кутията на филтъра в която стои конусния, и понаместих всички тръби.Сложих картерната вентилация на мястото си, почистих клемите и тези на акумулатора със шкурка.. запалих я, работеше неравномерно - угасих я!Запалих пак и всичко беше на 6 .. цял ден джиткам и няма проблеми, дано се задържи така
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар