Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ С ПУНТО ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПРОБЛЕМ С ПУНТО ГТ

като сменям скоростите се чува нещо като стържене и чукане от кво може да е тва или скоростите са заминали просто?

Значи, дай малко повече инфо- напр. при натиснат съединител има ли разлика в звука, при неработещ двигател има ли пак такъв шум, лесно ли се включват скоростите независимо че има стържене........... и т.н. Според мен си за смяна на съединител, но първо поне провери дали имаш малсо в скоростната кутия.
    Фиат Пунто 1,2 HSD

Коментар

значи като не е натиснат съединителя се чува шум а като е натиснат не се чува като е съдинител знам че трябва да е обратното иначе нормално се включват а за масло честно не съм проверявал сега ще ходя да видя

Коментар

и да имаш масло кел файда. кутията ти си е заминала. попринцип така се получава от много ръчка. скоростите не издържат. трябва да сменяш скоростна кутия.

Коментар

а горе долу какви пари е нова гледам че стари има за 200?

Коментар

колега ако ти е надута бегачката почват карета съединител и скорости така че най вероятно си за нова(стара ) скоростна кутия
            Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Working...
            X