преди 4 дена чистих инжекторите бчха запушени и страшно затлачени с мръсотия но след ултра звукъ всичко се опражи колата отново започна да работи на бензин сменил съм и бензиновия филтърминал съм не повече от 40 км на бензин и останалите на газ ,днес започна отново да прави симптомите на задръстени инжектори и да ми свети лампата (звучи като запорожец)има ли шанс за толкова кратно време да са зпочнали отново да се запушват за почти 110 км
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
чистене на инжекторите проблем след 150 км
Collapse
X
-
Почисти бензиновата помпа! Каква е колата ?!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
u_bo
Re: чистене на инжекторите проблем след 150 км
Djope написа:преди 4 дена чистих инжекторите бчха запушени и страшно затлачени с мръсотия но след ултра звукъ всичко се опражи колата отново започна да работи на бензин сменил съм и бензиновия филтърминал съм не повече от 40 км на бензин и останалите на газ ,днес започна отново да прави симптомите на задръстени инжектори и да ми свети лампата (звучи като запорожец)има ли шанс за толкова кратно време да са зпочнали отново да се запушват за почти 110 км
Коментар
-
Re: чистене на инжекторите проблем след 150 км
u_bo написа:Djope написа:преди 4 дена чистих инжекторите бчха запушени и страшно затлачени с мръсотия но след ултра звукъ всичко се опражи колата отново започна да работи на бензин сменил съм и бензиновия филтърминал съм не повече от 40 км на бензин и останалите на газ ,днес започна отново да прави симптомите на задръстени инжектори и да ми свети лампата (звучи като запорожец)има ли шанс за толкова кратно време да са зпочнали отново да се запушват за почти 110 км
Коментар
-
qavkata написа:имам един въпрос как се чистят инжекторите?
Коментар
-
hit-ko написа:qavkata написа:имам един въпрос как се чистят инжекторите?HONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар