ДНЕС СЕ КАЧВАМ И ТРЪГВАМ И ЗАПОЧВА ДА СЕ ЧУВА ЕДНО ТРАКАНЕ ОТИДОХ В СЕРВИЗА И ГИ ПОПИТАХ ЗАЩО ТРАКА КАЗАХА МИ ЧЕ Е ИЛИ КОЛЯНОВ ВАЛ ИЛИ НЯКАКЪВ БОЛТ КАКВО ДА ПРАВЯ ДАИТЕ МНЕНИЯ ПО ПРОБЛЕМАПисането с главни букви се възприема като викане/каране.Поправи мнението си!Модераторски екип на fiat-bg.org.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.8 GT 16V тракане
Collapse
X
-
u_bo
Re: Фиат Браво 1.8 GT 16V тракане
akselcho написа:ДНЕС СЕ КАЧВАМ И ТРЪГВАМ И ЗАПОЧВА ДА СЕ ЧУВА ЕДНО ТРАКАНЕ ОТИДОХ В СЕРВИЗА И ГИ ПОПИТАХ ЗАЩО ТРАКА КАЗАХА МИ ЧЕ Е ИЛИ КОЛЯНОВ ВАЛ ИЛИ НЯКАКЪВ БОЛТ КАКВО ДА ПРАВЯ ДАИТЕ МНЕНИЯ ПО ПРОБЛЕМА
-
само искам да се оточня че като е на обороти колата не се чува да трака а като и дам леко гас и задаржа оборотите започва да трака и нито лампата за маслото ми е светила нито е нямала масло точно орбатното всичко си беше както трябва но масло си има .Може ли някои да ми помогне да ми каже какъв е пролема.
Коментар
-
u_bo
akselcho написа:само искам да се оточня че като е на обороти колата не се чува да трака а като и дам леко гас и задаржа оборотите започва да трака и нито лампата за маслото ми е светила нито е нямала масло точно орбатното всичко си беше както трябва но масло си има .Може ли някои да ми помогне да ми каже какъв е пролема.
Коментар
-
Чукането силно ли е слабо ли е? Като работи на празен ход пак ли чука? Ако можеш да опишеш и чукането... А тва за оборотите не е нищо щото мойта в 5000 никво чукане не се чува. Ама ако питаш ме по добре не я пали повече а си викни специалист за да не трепериш над вала както аз сега и да се молиш да не е заминал... Поежлавам ти да не са биелни лагери ама най-искрено!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар