Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.8 GT 16V тракане

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Браво 1.8 GT 16V тракане

ДНЕС СЕ КАЧВАМ И ТРЪГВАМ И ЗАПОЧВА ДА СЕ ЧУВА ЕДНО ТРАКАНЕ ОТИДОХ В СЕРВИЗА И ГИ ПОПИТАХ ЗАЩО ТРАКА КАЗАХА МИ ЧЕ Е ИЛИ КОЛЯНОВ ВАЛ ИЛИ НЯКАКЪВ БОЛТ КАКВО ДА ПРАВЯ ДАИТЕ МНЕНИЯ ПО ПРОБЛЕМАПисането с главни букви се възприема като викане/каране.Поправи мнението си!Модераторски екип на fiat-bg.org.

Re: Фиат Браво 1.8 GT 16V тракане

akselcho написа:
    ДНЕС СЕ КАЧВАМ И ТРЪГВАМ И ЗАПОЧВА ДА СЕ ЧУВА ЕДНО ТРАКАНЕ ОТИДОХ В СЕРВИЗА И ГИ ПОПИТАХ ЗАЩО ТРАКА КАЗАХА МИ ЧЕ Е ИЛИ КОЛЯНОВ ВАЛ ИЛИ НЯКАКЪВ БОЛТ КАКВО ДА ПРАВЯ ДАИТЕ МНЕНИЯ ПО ПРОБЛЕМА
    обади се в сервиза на http://axm-auto.com/shop.php?s=2близо ти е и там няма - или е това или е онова - няма да съжаляваш и земи си оправи CapsLock , че май ти е блокирал

Коментар

май имаш същия проблем като мене... в никакъв случай не я пали повече! Прекарай я до някой сервиз ако неможеш да се оправиш сам.

Коментар

само искам да се оточня че като е на обороти колата не се чува да трака а като и дам леко гас и задаржа оборотите започва да трака и нито лампата за маслото ми е светила нито е нямала масло точно орбатното всичко си беше както трябва но масло си има .Може ли някои да ми помогне да ми каже какъв е пролема.

Коментар

akselcho написа:
          само искам да се оточня че като е на обороти колата не се чува да трака а като и дам леко гас и задаржа оборотите започва да трака и нито лампата за маслото ми е светила нито е нямала масло точно орбатното всичко си беше както трябва но масло си има .Може ли някои да ми помогне да ми каже какъв е пролема.
          нищо не разбрах.опиши ПО-ПОДРОБНО , ако се надяваш на смислени отговори.имаме желание да помогнем, но аз лично не разбирам описанието ти.

Коментар

Чукането силно ли е слабо ли е? Като работи на празен ход пак ли чука? Ако можеш да опишеш и чукането... А тва за оборотите не е нищо щото мойта в 5000 никво чукане не се чува. Ама ако питаш ме по добре не я пали повече а си викни специалист за да не трепериш над вала както аз сега и да се молиш да не е заминал... Поежлавам ти да не са биелни лагери ама най-искрено!

Коментар

Working...
            X