Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Пунто ГТ 94г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с Пунто ГТ 94г

Наскоро свалях акумулатора и стойката му,за да оправя запушен маркуч за вода за задното стъкло. Турбото е закрепено от долната страна на акумулаторната стойка. Наложи се да повдигна турбото, за да стигна до маркуча отдолу. След което отново си сложих всичко на мястото. Турбото не съм го откачал от никакви кабели, но оттогава започна да издава един шум в повече, а сега(седмица по-късно)като се включи и започва да придърпва, все едно се "дави". Възможно ли е при нагласяването да не съм направил нещо както трябва или сам съм си го развалил??
    Фиат Пунто 1.4 ГТ

Под стойката за акумулатора имаш вентилатор за охлаждане на дюзите, а не турбина!

Коментар

Ами не, турбо си е!и си го пише на него че е такова и изглежда като такова!
      Фиат Пунто 1.4 ГТ

Коментар

Абе мисля, че се бъркаш, ммма в твоя случай няма значение това

Коментар

"biser_as", извинявам се, прав си.Признавам си грешката(няма да се оправдавам), НО проблема си остава!
          Фиат Пунто 1.4 ГТ

Коментар

Честно да ти кажа, аз лично от описанието на проблема ти, не мога да разбера какви допълнителни шумове са се появили и кое нещо като се включи ти се "дави" колата!Най-добре ако нямаш достатъчно познания, отиди в сервиз да погледнат какво се случва! Така (с твойто описание)каквото и да ти каже някой ще е предположение и проба-грешка, според мен!

Коментар

Working...
            X