Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зверско харчене на Fiat Uno 1.3 Бензин - 20/100 - помощ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зверско харчене на Fiat Uno 1.3 Бензин - 20/100 - помощ!

Здравейте форумци. Собственик съм на автомобил Fiat Uno 1300 куб. 87г.Колата ми е подарък и не е карана близо 2 години след което сам я възстанових почти. Двигателя работи относително добре за толкова стара кола, но харчи като змей. Ходих специално заради разхода на карбураторджия и той го изчисти, но ефект свързан с разхода нямаше. Двигателя смея да кажа че работи добре, пуши отзад относително малко и не харчи масло.-- Важна подробност според мен е и това че през отдушника на картера излиза доста пушек!!!Моля който има опит с подобен автомобил и е имал проблеми с висок разход - нека сподели мнението си!

Re: Зверско харчене на Fiat Uno 1.3 Бензин - 20/100 - помощ!

vulkov написа:
    Здравейте форумци. Собственик съм на автомобил Fiat Uno 1300 куб. 87г.Колата ми е подарък и не е карана близо 2 години след което сам я възстанових почти. Двигателя работи относително добре за толкова стара кола, но харчи като змей. Ходих специално заради разхода на карбураторджия и той го изчисти, но ефект свързан с разхода нямаше. Двигателя смея да кажа че работи добре, пуши отзад относително малко и не харчи масло.Моля който има опит с подобен автомобил и е имал проблеми с висок разход - нека сподели мнението си!
    Ами като за начало смени бензинова помпа защото бензина като пукне платното влиза в маслото и там ти идва високия разход и после сменяш и маслото защото има и бензин в него.Айде ако е това честито

Коментар

Ами може ли да попитам за орентировъчна цена на бензиновата помпа? И това платно вътре в нея ли е?И ако се окаже че проблема не е в помпата може ли да се окаже че съм за основен ремонт? -- Важна подробност според мен е и това че през отдушника на картера излиза доста пушек!!!

Коментар

Working...
      X