Значи както си карам ми светва лампата на маслото ,не прегива а си свети постоянно,спрях вдигнах капака отворих капачката на клапаните и валовете бяха сухи,проверих мярката на маслото и е на нормално долях за всеки случай но проблема си остана сащия,след това проверих масления фитар да не се е запу6ил сложих и нов филтар и пак лампата си свети,моля кажете вазможни причини да не качва масло според мен е маслената помпа,моля някой по наясно да обясни вазможния проблем,маслото е на около 3000км.Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с браво 1.8 моля помагайте
Collapse
X
-
u_bo
Diavollo написа:никой ли неможе да ми обясни как се сваля малсенатапомпа
Коментар
-
п
притвоята кола мслената помпа се задвижва деректно от коляновия вал.за смяната се маха картера и ангренажния ремък добре е там кадето щеяправят даимат пети за зацепването на ремъка вазможное даима проблем със смукатела също е добре преди разглобяване дасе премери налягането на маслото може дасисе заблодил че валовите са сухи.тел.0897943620
Коментар
-
Diavollo написа:проблема е решен нова маслена помпа,основни и биелни лагери и сега сичко е ок.благодаря ви много за мненията относно проблема ми :P||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
като цена немога да ви кажа защото колата няма да се ремонтира,причината е че се оказа заминал колянов вал,повдигачи на клапани и сигурно буталата са заминали но още не е разглобен и не се знае с точност още какво ще изкочи сега си тарса друг двигател 1.8 или 2.0 защото моя няма смисал да се ремонтираFiat Bravo 16VT Project
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар