колега и аз имам същия проблем с моя фиат,не разбрах сам ли сия правиш,ако не сия правиш сам кажи каде я правиш. До ,,zoomy,,
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 2.0 20V 147hp - Зверско тракане! - Снимки
Collapse
X
-
До колегата: Joro Да ти кажа може и да си прав, защото язвите са се отпечатали на гарнитурата смисъл личи си че така е затягана с язвите. До колегата: richko79 Сам си я правя колега , нямам пари за майстори. Ако можеш да почакаш да направим мойта ще дам едно рамо и за твойта щото знам кво е....
Коментар
-
Пуснете тампона на скоростната кутия зада може двигателя да се наклони. Мисля че се вадеше и полуоска ама коя немогада кажа... разбирасе тази която ти пречиFiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
zoomy написа:к... ...? И още един въпрос незнам кой от валовете точно е, но този който е със 4те болчета (като застанеш пред зъбчатките се пада левия) там е по голям лагер ли е незнам какво е. И като го натисне6 навутре потъва 1-2мм и се връща сам се едно има пружина. Нормално ли е това?
Коментар
-
1115 написа:zoomy написа:к... ...? И още един въпрос незнам кой от валовете точно е, но този който е със 4те болчета (като застанеш пред зъбчатките се пада левия) там е по голям лагер ли е незнам какво е. И като го натисне6 навутре потъва 1-2мм и се връща сам се едно има пружина. Нормално ли е това?
Коментар
-
1115 написа:Tова което казваш не ми се проверява, но колегата даже пита какво е това и е дал снимка на петата + лагера на вариатора.Така, че 100% има вариатор.
Коментар
-
И още един въпрос незнам кой от валовете точно е, но този който е със 4те болчета (като застанеш пред зъбчатките се пада левия) там е по голям лагер ли е незнам какво е. И като го натисне6 навутре потъва 1-2мм и се връща сам се едно има пружина. Нормално ли е това?
Коментар
-
Mupo написа:147к.с. и 155к.с. имат вариатори. Само разположението е различно единия е на смукателния, другия на изпускателния вал ... за последното не съм много сигурен.
Коментар
-
1115 написа:И още един въпрос незнам кой от валовете точно е, но този който е със 4те болчета (като застанеш пред зъбчатките се пада левия) там е по голям лагер ли е незнам какво е. И като го натисне6 навутре потъва 1-2мм и се връща сам се едно има пружина. Нормално ли е това?
Коментар
-
колеги 147 коня е и точно това е вариатора. Сега ме интересува дали е нормално да прави така като го натисна? И най-новата информация - снощи махнахме картера и 2 бутала. Проблемното бутало лагера -черупка върху черупка, биелата изядена с ръб , Неска е замерен и вала и направена консултация със специалист и резултата е че нищо нестава от коляновия вал и биелите. Снимки да качвам ли? Интересува ли ви?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар