Здравейте, аз съм малко новичък тука, но ще се радвам ако ми помогнете малко.Проблема ми е че колата ми гасне на свободна, независимо дали работи на място или в движение на свободна колата гасне, а оборотите ги държи на 500.карам я от 2 месеца колата, а днеска за първи път направи така.Някакви идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с оборотите на мареа 1.6 16v
Collapse
X
-
chernokos написа:Може ли да ми кажете колко струва стъпков мотор,ТПС сензор,ламбда сонда,температурен датчик и самата диагностика.Само информативно да знам за какво става дума.
Коментар
-
Колеги, днеска закачих колата за диагностика имах няколко грешки които ми излязоха: ламбда сонда,дебитомер и код ключ.Момчетата ми изчистиха грешките, качихме се с майстора в колата покарахме я, загря и не прави така.Обаче ми каза че може да е от центровката на колата.Ще я карам сега 2,3 дена и ще видим дали ще се размина само с изчистването на грешките.Кажете какво мислите?Fiat Marea 1.6 16v `97
Коментар
-
chernokos написа:а какво е код ключ?
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...58&start=0Те ти хубав линк И градски, напиши каква е тая кола в подписа си долу, че много трудно така....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар