Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.6 16в тресе и губи мощност

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В момента колата е в бокса, тия дето са ми слагали ремъка са си оставили ръцете. Оказа се че обтяжната ролка само носи ова име без да е такава. Планката за която беше хваната беше в окаяно сътояние само че проблемът не е там, също симпатягите не са ми сменили паразитната ролка. Като я оправя ша има голяма разправия с тия майсторчета.
    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Еиииии маисторчета бре, я като си от Пловдив я кажи кои са тея та да не земе и някои друг да си смени ремъците там, а пък и хубаво да ги наплюем тяхната верица
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

момчета оказа се че потенциометъра на запалването е повреден ,а другият проблем е в бобинатакво да правя ?да взема втора ръка или да купувам нова
        fiat brava 1.6 16

Коментар

Здравейте колеги! Понеже имам сходен проблем, реших да пиша в темата на колегата.Колцата е 1.6 16v Брово. А проблема е във това че когато е студен мотора, (сега е само сутрин много рано вече)при потегляне до около 2500 оборота се усеща едно тресене откъм двигателя. Като се сгрее машината всичко си идва на мястото,сега това не е толкова проблем,но зимата я чаках по 10-15 мин. да бръмчи на място,и като потегля пак се потриса... Някви Идеи? свещи, кабели, бобина, сервиз. Най-добре в обратен ред. ПРОВЕРЕНО... ЕКУ е на 6, свещите, кабели, бобината и те.
          Bravo 1.6 16v 97г.
          Mercedes 307D-за работа Мноу верен

Коментар

simeon3000 написа:
            свещи, кабели, бобина, сервиз. Най-добре в обратен ред.
            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Работата отива на повдигачи следствие ниско маслено налягане, май май съм за опяване.
              Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

братле не си 4ак за опяване по скоро за нова кола сажалявам.
                fiat brava 1.6 16

Коментар

Колеги бравото е готово. След доста мъки проблемът е решен, а равносметката е - 2 разпределителни вал, основни и биелни лагери и маслена помпа. Внимавайте ако ви премигне лампата за маслото, тук видях доста мнения какво да се прави при премигване на лампата, мнения от рода на "смени си маслото", "провери си кабелите за датчика" и такива други. Спродем мен веднага трябва да се спира колата от движение и да се мери маслено налягане. Аз направих грешката да карам колата с ниско малсено налягане повече от 4000 км.ПП: Специални благодарности на Венци-Пежото, който се нави да ремонтира фиата, един от малкото хора които наистина разбират от двигатели.
                  Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Working...
                  X