Ами аз преди малко си махнах гумичката на капачката и вече не съска.Обаче имам един въпрос:Какво ще стане ако не запушвам отвора на всмукателния колектор където влиза тръбата от въгленовият филтър?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вакум в резервоара...
Collapse
X
-
Благодаря за снимката, ще е от позна на много хора .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ами от там ще смуче въздух, който компютъра няма да знае така де се каже, че е влязъл в мотора. От там започва едно играене на оборотите, самофорсиране и т.н. Ще е толкова по-изразено колкото е по-пропусклив филтъра или маркуча към него. Не са първа младост и може да са спукани, напукани... За това запушване.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Моята капачка е черна и Пунто и по друга, не се разглабя пружинат, освен да махна гуменото на самата капачка?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
daley написа:ilko-gd написа:Да махни уплътнението на капачката и си готов.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Не мирише толкова, спокойно. На по-старите Лади и Жигули резервоара е даже вътре в багажника.Друго нещо интересно, което открих е от къде мирише толкова силно на бензин в багажника при отворени прозорци. За този проблем имаше и отделна тема. Като е отворен прозореца става завихряне на въздуха през купето, одушника на багажника (намира се в дясно като отворите багажника) и от там вкарва миризмата на изгорелия бензин. Някъде под бронята е изведен този одушник и ще го търся като съм по-свободен да видя какво мога да направя, че идва лято. При затворени прозорци няма поток на въздух през купето и одушника според мен и за това не мирише.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар