Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вакум в резервоара...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами аз преди малко си махнах гумичката на капачката и вече не съска.Обаче имам един въпрос:Какво ще стане ако не запушвам отвора на всмукателния колектор където влиза тръбата от въгленовият филтър?
    FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

Благодаря за снимката, ще е от позна на много хора .
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Някой няма ли да ми отговори?
        FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

Ами от там ще смуче въздух, който компютъра няма да знае така де се каже, че е влязъл в мотора. От там започва едно играене на оборотите, самофорсиране и т.н. Ще е толкова по-изразено колкото е по-пропусклив филтъра или маркуча към него. Не са първа младост и може да са спукани, напукани... За това запушване.
          Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
          Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Моята капачка е черна и Пунто и по друга, не се разглабя пружинат, освен да махна гуменото на самата капачка?
            Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
            Втората......пак същата!
            (_-_)______////_______(_-_)
            Punto75-Вече на жената!
            Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

bmahob написа:
              Моята капачка е черна и Пунто и по друга, не се разглабя пружинат, освен да махна гуменото на самата капачка?
              Да махни уплътнението на капачката и си готов.

Коментар

ilko-gd написа:
                А като махне уплътнението, бензина няма ли да се изпарява и да мирише много при спряла кола?

Коментар

daley написа:
                  ilko-gd написа:
                  А като махне уплътнението, бензина няма ли да се изпарява и да мирише много при спряла кола?
                  И аз от това се опасявам,иначе имам вакуум и аз на моята колкото по топло става,по се усеща.Иначе не съм имал проблем от това!
                  Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Не мирише толкова, спокойно. На по-старите Лади и Жигули резервоара е даже вътре в багажника.Друго нещо интересно, което открих е от къде мирише толкова силно на бензин в багажника при отворени прозорци. За този проблем имаше и отделна тема. Като е отворен прозореца става завихряне на въздуха през купето, одушника на багажника (намира се в дясно като отворите багажника) и от там вкарва миризмата на изгорелия бензин. Някъде под бронята е изведен този одушник и ще го търся като съм по-свободен да видя какво мога да направя, че идва лято. При затворени прозорци няма поток на въздух през купето и одушника според мен и за това не мирише.

Коментар

Working...
                    X