Здравейте, вече и аз съм колега наскоро си купих Пунто мк1 1,6 спортинг, но има един проблем-когато отида на бензиностанцията да зареждам и отворя капачката смуче въздух демек в резервоара се създава вакум.Това нормално ли е или..?И другия въпрос ми е дали джантите като са 4Х98 ще има проблем да сложа 4Х100 някой пробвал ли е?Казаха ми че ставало....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вакум в резервоара...
Collapse
X
-
Re: Вакум в резервоара...
Lamboy написа:Здравейте, вече и аз съм колега наскоро си купих Пунто мк1 1,6 спортинг, но има един проблем-когато отида на бензиностанцията да зареждам и отворя капачката смуче въздух демек в резервоара се създава вакум.Това нормално ли е или..?И другия въпрос ми е дали джантите като са 4Х98 ще има проблем да сложа 4Х100 някой пробвал ли е?Казаха ми че ставало....Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
За вакума в резервоара няма се плашиш, доста от колите са така.Може и да пречи но не е фатално според мен.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Резервоара "диша" през фитъра за бензиновите пари намираш се на десния калник, и по този въпрос доста е писано, използвай търсачката.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Е този филтър , прочиства ли се!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:Е този филтър , прочиства ли се!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Решението е лесно. Отваряте си капачките и от тях махате вътрешността - представлява гумена мембрана с пружинка. После ги затваряте, внимавайте при разглобяването на самата капачка да не счупите нещо по механизма. Това е, вече резервоара си е нормално вентилируем и в него винаги се поддържа атмосферното налягане и си карате. Не се натрупват никакви грешки в компютъра, но ще продължите да чувате характерното щтракане от елекромагнитният клапан под десният калник. Също е добре да запушите добре отвора на смукателният колектор където влиза тръбата от въгленовият филтър, да не смуче въздух от там.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:Решението е лесно. Отваряте си капачките и от тях махате вътрешността - представлява гумена мембрана с пружинка. После ги затваряте, внимавайте при разглобяването на самата капачка да не счупите нещо по механизма. Това е, вече резервоара си е нормално вентилируем и в него винаги се поддържа атмосферното налягане и си карате. Не се натрупват никакви грешки в компютъра, но ще продължите да чувате характерното щтракане от елекромагнитният клапан под десният калник. Също е добре да запушите добре отвора на смукателният колектор където влиза тръбата от въгленовият филтър, да не смуче въздух от там.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Коя?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар