1. Ами бълбука ли антифриза в казанчето?Ако да то най вероятно си за гарнитура на главата.2. Това че са сухи валовете е лошо - не си играй за да не хвърлиш мотора.3. Използвай заграденото в червено бутонче за да добавяш към старото мнение нови неща.Не е правилно да се пускат постове един след друг.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблеми с браво ХГТ ХелП още Проблеми...
Collapse
X
-
брат и ти си го закъсал като мене... знам кво е ... аз съм още по зле от тебе... сваляй главата не е толкова страшно. Днес направих тази процедура. Виж в какво състояние е. А само да те питам отдолу със оргиналната изпускателна система ли си? И още нещо.. да не слагаш кофти бензин ефтин... от някои познат дето продава.... и да слага Н2О добавки... Успех!
Коментар
-
..
zoomy написа:брат и ти си го закъсал като мене... знам кво е ... аз съм още по зле от тебе... сваляй главата не е толкова страшно. Днес направих тази процедура. Виж в какво състояние е. А само да те питам отдолу със оргиналната изпускателна система ли си? И още нещо.. да не слагаш кофти бензин ефтин... от някои познат дето продава.... и да слага Н2О добавки... Успех!Fabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
..
интересно че след смяната на свештите (Беру) спря да пуши почвам да си мисля че е имало доста вода по гарнетата и е било кондез че не си обеснявам бял пушек(пара) от свештите и маслото точих днеска никакви признаци за омешфане но както винаги оправиш едно друго почне сега г лавния проблем излезна някакво СФирене от кам ролките на ремъка на валове и не е ремъка побарква ме вече тая кола...Fabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар