Здравейте,от скоро имам следния проблем с тази кола,Fiat Punto 1.2,75Hp 95г.Както си карам нормално да речем до 2-2500 оборота и реша рязко да и дам газ,изведнъж оборотите отиват към 6500-7000 и нямат отлепване от там,колкото и да се мъча да натискам спирачката колата пак си движи със около 4000 оборота.Оправя се само като загася двигателя за около 5 минути,и после запаля пак.Възможно ли е компютърът да се е развалил,или има някаква друга причина?Да кажа само че колата се кара само на бензин никога не е имала газова уредба.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с оборотите на Fiat Punto
Collapse
X
-
Ами дюзата не ми светва а и почти всички датчици съм ге сменял с нови,колкото до жилото на газта веднага щом ми направи тоя номер първата работа ми е да отворя капака да го погледна това жило но всичко си е наред,то и а ко ми засядаше педала щеше да ми потъва но той си се връща в нормално положение.Единственото което ми прави впечатление е че щом загася двигателя и след около 5 минути запаля всичко си е нормално.
Коментар
-
Re: Проблем с оборотите на Fiat Punto
Pchelata написа:Здравейте,от скоро имам следния проблем с тази кола,Fiat Punto 1.2,75Hp 95г.Както си карам нормално да речем до 2-2500 оборота и реша рязко да и дам газ,изведнъж оборотите отиват към 6500-7000 и нямат отлепване от там,колкото и да се мъча да натискам спирачката колата пак си движи със около 4000 оборота.Оправя се само като загася двигателя за около 5 минути,и после запаля пак.Възможно ли е компютърът да се е развалил,или има някаква друга причина?Да кажа само че колата се кара само на бензин никога не е имала газова уредба.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар