И така миналата седмица ходих на центровка на газовата че нещо ми гаснеше и си променяше оборотите (Темпра, 1.8, 16в) и като одитох на газаджията като я вклиучихме ми показваше че на високи обороти всичко е ток и жица на ниски ми се променят постоянно стойностите на ЦХ-то, и тоя ми каза че нещо като чукнел свещите и се променяла
другия майстор си знаеше само "Нов изпарителлв, нов изпарител 140 лв" и така на следващия ден смених свещи, филтър на газта (беше много зле) един маркуч от изпарителя до въздушния филтър че беше напукан и мембрани на изпарителя и па му я карам и пак сащите глупости като загрее и почва да играят оборотите и да гасне нон стоп. Естествено единия пак ми вика нов изпарител аз му викам пич не е изпарителя щото така и така правил съм еди кво си. И единия от тия ми вика я дай на бензин и отново същата работа та са се чудя каде да я карам на няква диагностика . Казаха ми че е или ламбда сонда (ама тая кола се съмнявам да има такова чудо прекалено е стара) или стъпково моторче или че ангренажния ремък не бил сложен като хоратта защото съм го сменял миналото лято
та ако някой има идея какво може да е и каде да я карам на сервиз където да не ме излъжат в София да помага , съжалявам че съм изписал 3 тома ама ...
благодаря предварително

Коментар