Здравейте колеги.Ето къде ме стиска чепика:Паля на студено, всичко е ОК. Карам 50-100м и почва да губи тяга. Ако подам газ детонира в ауспуха(поне така го чувам). След около 500м. всичко се оправя и си карам нормално.Същото се случва и на топло. Спрял съм за 10-ина минути, паля и пак нямам мощ. И след 500м - няма проблем.Ако мина на газ, Всичко става ОК.Който има предположения за естеството на проблема да пише.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с мощността.
Collapse
X
-
u_bo
Re: Проблем с мощността.
Alexiev написа:Здравейте колеги.Ето къде ме стиска чепика:Паля на студено, всичко е ОК. Карам 50-100м и почва да губи тяга. Ако подам газ детонира в ауспуха(поне така го чувам). След около 500м. всичко се оправя и си карам нормално.Същото се случва и на топло. Спрял съм за 10-ина минути, паля и пак нямам мощ. И след 500м - няма проблем.Ако мина на газ, Всичко става ОК.Който има предположения за естеството на проблема да пише.
-
Alexiev написа:Здравейте колеги.Ето къде ме стиска чепика:Паля на студено, всичко е ОК. Карам 50-100м и почва да губи тяга. Ако подам газ детонира в ауспуха(поне така го чувам). След около 500м. всичко се оправя и си карам нормално.Същото се случва и на топло. Спрял съм за 10-ина минути, паля и пак нямам мощ. И след 500м - няма проблем.Ако мина на газ, Всичко става ОК.Който има предположения за естеството на проблема да пише.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ppero написа:Първо се започва от смяна на горивниа филтър,после провери работата на ламда сондата и дросел потенциометъраКара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Коментар
-
Аз имам абсолютно същите проблеми 1:1, само където съм с газов инжекцион. Ще следя темате с интерес, междувременно планирам да направя диагностика и чистене на грешки. Пробвах със смяна на кабели и НЕ Е от тях . Дюзи съм чистил преди няма и 30 000 км, така че и от тях няма да е. Колата на бензин и газ след като загрее върви що годе нормално.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Вчера следих на колко градуса отваря термостата - на около 60 почна леко да топли горната тръба, а на 70 градуса вече не се държеше с ръка. Предстои смяна на термостата. Предполагам, че ще се отрази и на разхода на гориво :D Бях тръгнал онзи ден на диагностика, но се спука радиаторчето на парното. След отстраняване на тези проблеми ще ходя на диагностика. Предполагам, че има още нещо нередноКара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар