Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Разпределителен вал

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Разпределителен вал

Здравйте колеги имам чуството че разпределителните валове сами износено КАК да провера КАКВИ цени са нови защото мойта е двувалка 16 клапана и мога ли да прецакам нещо ако отвора и видя дали са износени?
    www.puntopower.com
    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Виж тук ://www.axm-auto.com/

Коментар

Тук ги няма налични валовете и няма как да вида каква цена са и ме интересува ако го отвора нещо да не сгафа какво може да стане ако просто го отвора да погледа и има ли друг начин да разбера дали е износен
      www.puntopower.com
      FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

Re: Въпрос за Разпределителен вал

fanatiliano написа:
        Здравйте колеги имам чуството че разпределителните валове сами износено КАК да провера КАКВИ цени са нови защото мойта е двувалка 16 клапана и мога ли да прецакам нещо ако отвора и видя дали са износени?
        ако те интересува мога да ти ги дам и двата заедно с кожусите за 150 лева + агренажните колела на тях от браво 1и6 16в 103 коня 96 година в идеално сътояние а относно отварянето по принцип не е кой знае какво но не знам дали знаеш как се испразват хидравличните повдигачи за да може да ги зглобиш обратно и за свалянето на смукателния вал ще ти трябва малко повечко от добро желание защото се свалят и смукателните тръби ако те интересува нещо по подробно пиши ми на скаип Bat_M_1 по принцип вечер след 20 часа

Коментар

к

можеш дае разгловиш нопри сгловяването ти тряват спициални блокиратори за валовете ако ниамаш щтесеналожи даекараш в сервиз дае презацепват.аконесисе занимавал с двг подобре не бараи ти щтеимаш доста ядове данеговорим запофатални неща.
          тел.0897943620

Коментар

Working...
          X