Stefan Hadjov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Състояние на разпр. вал
Collapse
X
-
Проблема идва от това че колата трака като дизел Иначе може би не са регулириани клапаните или износени пуловете, сменял съм гумички и след това основен ремонт. После ходих пре един дето не иска да замери луфтомера а ми каза направо че ми е износен валаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:Проблема идва от това че колата трака като дизел Иначе може би не са регулириани клапаните или износени пуловете, сменял съм гумички и след това основен ремонт. После ходих пре един дето не иска да замери луфтомера а ми каза направо че ми е износен валаPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Stefan Hadjov написа:Danchojn написа:На пръв поглед износване не се вижда, но без мерене не става. И все пак как се маже вала? През пуловете ли? Маслото минава през тръбичката разположена успоредно на вала и би трябвало през лагерите му да го пълни с масло. Но по него не се забелязват отвори.
Коментар
-
bmahob написа:Проблема идва от това че колата трака като дизел Иначе може би не са регулириани клапаните или износени пуловете, сменял съм гумички и след това основен ремонт. После ходих пре един дето не иска да замери луфтомера а ми каза направо че ми е износен вала
Коментар
-
Прав си! Шъ се търси друг , ама вече се уморих от търсене и размотаване!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Скоро ще си купя луфтомер и ще меря!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
ok !Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
вече не вервам на никой! Купих си луфтомер и съм се заел да си меря и правя хлабините , сам!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар