Един майстор ми каза че вала ми е износен, кажете си и вие мнениетоhttp://razpredelitelenval.hit.bg/index.htm
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Състояние на разпр. вал
Collapse
X
-
Състояние на разпр. вал
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Не се виждат, но мажат! Като го отворих пуловете плуваха в маслоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Danchojn написа:Измерихте ли луфтовете? Дали са в норма? Като че ли вала не е за смяна, но защо не се виждат от снимките отворите по гърбиците откъдето се мажат?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Danchojn написа:Измерихте ли луфтовете? Дали са в норма? Като че ли вала не е за смяна, но защо не се виждат от снимките отворите по гърбиците откъдето се мажат?bmahob написа:Един майстор ми каза че вала ми е износен, кажете си и вие мнениетоhttp://razpredelitelenval.hit.bg/index.htmFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Сега качвам нови по близки снимки , но я ми драсни върху мойте снимки за кое ръбче говориш!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
ето по добре снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361834Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Очертал съм местата където гърбиците не се износват ако има проблем с мазането.Пуловете не контактуват с цялата площ на гърбицата и затова там се получава въпросното ръбче.При изправна система за мазане като отвориш капачката се вижда как от паяка струи масло по гърбицата.Останах с впечатлението ,че си с Браво 1,4 затова се подведох , а теб.При този двигател май гърбиците контактуват директно с цялата си площ.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Виж снимките в оргинален размер + нови снимки в близък планPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:Виж снимките в оргинален размер + нови снимки в близък планFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Знам за меренето! Но от снимките виждате ли някакви износвания по валаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:Знам за меренето! Но от снимките виждате ли някакви износвания по вала
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:bmahob написа:Знам за меренето! Но от снимките виждате ли някакви износвания по валаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Danchojn написа:На пръв поглед износване не се вижда, но без мерене не става. И все пак как се маже вала? През пуловете ли? Маслото минава през тръбичката разположена успоредно на вала и би трябвало през лагерите му да го пълни с масло. Но по него не се забелязват отвори.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар