Става въпрос за мк1 1.2 75.Като се стопли времето взе да пали по трудно,почти не мога да го запаля ако не съм натиснал педала на газта.Някои път пък си пали,като врътна ключа само,но това е много рядко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунтото пали трудно.
Collapse
X
-
Колеги какво ли не правих и тая пущина неще да пали.Пали но много трудно от 4-5 път.Има бензин,свещите са нови,на диагностика показа грешка-температурен датчик,но като го смениха си остана същата работа.Изчистиха и целия инджекцион и нищо.Дайте съвет какво да я правя тая кола.Кое работи по време на запалването да почна да сменям наред?Тея фиати са много зор за сервизите.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
Здравейте колеги,вече 5 месеца не мога да оправя колата.До сега смених клапани,сегменти,защото на 4 цилиндър имаше компресия 5.Смених температурен датчик,чистих дюзите,бензиновата помпа работи на 2.6 атмосфери,но никаква промяна колата пак си пали трудно.Незнам вече какво да я правя,да взема да сменя колата вече,не е болка за умиране,но не е добре още повече,че идва зима.Давайте идеи какво да правя,можели компа да се е бъгнал нещо и затова да прави така.Свещите са чисто нови,кабели и бубини работят.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
Здравейте колеги,вече 5 месеца не мога да оправя колата.До сега смених клапани,сегменти,защото на 4 цилиндър имаше компресия 5.Смених температурен датчик,чистих дюзите,бензиновата помпа работи на 2.6 атмосфери,но никаква промяна колата пак си пали трудно.Незнам вече какво да я правя,да взема да сменя колата вече,не е болка за умиране,но не е добре още повече,че идва зима.Давайте идеи какво да правя,можели компа да се е бъгнал нещо и затова да прави така.Свещите са чисто нови,кабели и бубини работят.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
petio4528 написа:На генерацията не съм,но съм без катализатор.А как може да влияе на паленето стартара?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар