Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Силен теч на антифриз на Брава 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Силен теч на антифриз на Брава 1.6

Забелязах, че на Бравата 2000г. 1.6, тече антифриз. Не да капе, а направо си тече, изтича целия. Тече в района около полуоските, не можах да видя откъде точно. Днес сутринта и досипах около 3-4 литра вода. Запали си и си вървеше без проблеми. Някакви идеи.

Маркучите около термостата.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

да не е здала водната помпа

Коментар

Днес я откарах на майстор и ми каза, че била някаква тръбичка, която се била спукала. И трябва оригинална ще провери при доставчиците дали имат, ако нямат да я поръча.

Коментар

Тръбичката била отивала от водната помпа към радиатора и я няма никъде дори в Ауто Италия. Поръчката отнемала две седмици. Някой знае ли от къде другаде мога да я взема.

Коментар

виж някоя брава на части в някоя авто морга провери.Или тук в раздела продава може да намериш!
            Bravo HGT 2.0 20V

Коментар

Можеш ли да снимаш кое точно е? Имам приятел който е от Кюстендил и си ходи всяка седмица,мога по него да ти я пратя.
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Аз живея вече в София. Така че можем да се разберем за някъде в София. Утре ще я карам да я лепят, обаче не знам колко ще издържи.

Коментар

не ти препоръчвам да ч лепиш.не се знае доколко ще се вулканизира и да не те остави някъде по пътя да се чудиш какво да правиш

Коментар

Някой има ли представа дали тези тръбички са еднакви при Брава 2000г. и Браво 97г.

Коментар

Working...
                    X