Здравейте колеги, мисля да си купувам фиат купе 1,8 16V и обиколих доста от колите, които се продават в София и май всичките са с проблемни мотори. Обяснете ми, понеже четох че тропането на мотора като при дизел било от вариатор на фазите, колко струва ремонта, колко е надеждна колата след такъв ремонт и възможно ли е това тропане да е от нещо друго, например клапани? Гледах и една с газов инжекцион, който беше доста шумен и направо си тропаше яко. На какво се дължи това и колко време работят газовите инжекциони след поставянето им(един познат ми каза, че след 2-3години се преебават). Бихте ли ми казали читави ли са тези мотори като цяло, или дават дефекти. Също искам да ви попитам дали някой е разглеждал ето тази http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...766&f1=details , намира се пред Радиал в Младост и е от доста време в www.mobile.bg, кажете си мнението и за нея.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
съвети за Fiat Сoupe
Collapse
X
-
Re: съвети за Fiat Сoupe
naiden написа:Здравейте колеги, мисля да си купувам фиат купе 1,8 16V и обиколих доста от колите, които се продават в София и май всичките са с проблемни мотори. Обяснете ми, понеже четох че тропането на мотора като при дизел било от вариатор на фазите, колко струва ремонта, колко е надеждна колата след такъв ремонт и възможно ли е това тропане да е от нещо друго, например клапани? Гледах и една с газов инжекцион, който беше доста шумен и направо си тропаше яко. На какво се дължи това и колко време работят газовите инжекциони след поставянето им(един познат ми каза, че след 2-3години се преебават). Бихте ли ми казали читави ли са тези мотори като цяло, или дават дефекти. Също искам да ви попитам дали някой е разглеждал ето тази http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...766&f1=details , намира се пред Радиал в Младост и е от доста време в www.mobile.bg, кажете си мнението и за нея.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
MEMO написа:Мотора е страхотен колега аз като взех мойто смених разпределителни валове и повдигачи щот работеше като трактор и въпреки това ти казвам че двг-то е супер и с доста нисък разход за конете и вървенето си. Тая от обявата няма АБС.
Коментар
-
naiden написа:Благодаря ви за отговорите колеги. Мен ме притеснява че досега всички които съм разглеждал(около 6-7бр.) имат шумен мотор. Би ли казал колко ти се върза ремонта със смяната на разпределителни валове, повдигачи и труд. И какъв разход ти дава, понеже си писал че е с хубав разход.
Коментар
-
npace написа:MEMO написа:Мотора е страхотен колега аз като взех мойто смених разпределителни валове и повдигачи щот работеше като трактор и въпреки това ти казвам че двг-то е супер и с доста нисък разход за конете и вървенето си. Тая от обявата няма АБС.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар