здравейте колеги имам проблем с колата си тя е фиат брава 1.6 16 105 коня.та колицата на ниски обороти ми светла гадната лампа за маслото която премигва,като дам газ всичко е на ред смениш маслотпо с 15w40 мислех си че е от това но уви и сега се чудя и мая даваите савети от какво и колко ли ще да струва ремонта му . БЛАГОДАРЯ ви предварителноРедактирано заглавие."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1,6 на ниски обороти ми светна лампата за маслото.
Collapse
X
-
Може да се е получило запушване по маслената магистрала или да ти е заминала маслената помпа, а може да е от датчика или кабела към него да е прокъсан някъде. Другото което е, че този двигател не е за 15в40, а за полусинтетично или най-добре пълна сънтетика, иначе рискуваш да се получат много отлагания и нагар.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Re: може ли малко help
roby написа:здравейте колеги имам проблем с колата си тя е фиат брава 1.6 16 105 коня.та колицата на ниски обороти ми светла гадната лампа за маслото която премигва,като дам газ всичко е на ред смениш маслотпо с 15w40 мислех си че е от това но уви и сега се чудя и мая даваите савети от какво и колко ли ще да струва ремонта му . БЛАГОДАРЯ ви предварителноФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
благодарим
ами за 7000км ми изяде 100грама според мен не е от малко масалце но си мисля че може да е или ниски обороти или от помпа но знам ли ходих на елкон а може ли оня като е зареждал и проверявал нещо си из компа да е свалил оборотите.а за ходенето до сервиз за елкон бе че ми се сменяха оборотите а излезе от друго.едно моторче на трабите.но си мисля че може е от или нямаме на обороти или вече помпа.Никога не си купувай кола ако не знаеш как да я буташ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар