Bat_M написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
неправилно зацепен ремък на fiat bravo 1,6 16v
Collapse
X
-
-
Предварително се извинявам на колегата пуснал темата, но за да не отварям нова тема ще питам в тази. От прочетеното тук разбирам, че повечето колеги имат проблеми с нестабилни обороти на празен ход, проблеми с ускорението до и на 2-ра, но при високите обороти и от 3-та нагоре проблема не се усеща. При мен проблема е следния: на 4-та и 5-та колата започва да придърпва здраво и се налага да мина на трета, да започна отново да ускорявам и след като мина отново на 4-та и 5-та пак започва да придърпва. Имам стабилни обороти при празен ход, колата ускорява доволно до 3-та. Този проблем го имам само на газ, а на бензин не се усеща и започна след смяна на ангренажен ремък. Дали е съвпадение или действително ремъка не е зацепен правилно. И последно не става въпрос за Фиат, въпроса ми е по принцип, все пак ако ремъка не е зацепен правилно би трябвало проблемите да са идентични и за останалите двигатели.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Orcinus написа:Към автора на темата!200 лв. за презацепване на ремък на 1.6 16V е ЧИСТА ПРОБА КОЖОДЕРЩИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Който ти бае друго му теглиш една мноооооооооооооооооого дълга майна до девето коляно!Факт необоспорим е, че много зависи от това на какъв сервиз/майстор се наденеш. От това много зависят парите, които ще платиш. Но 200 лв. за презацепване е УНИКУМ!!!За смяна на ангренаж, зацепване с фискатори, смяна на обтяжната ролка, смяна на предни накладки, смяна на лява биалетка, смяна на двигателно и скоростно масло аз лично платих 100 лв. за ВСИЧКО! Мотор 1.8 16V на Мареа. Да добавя, майсторът, който смени нещата на мен, е бивш служител в официален сервиз на ФИАТ в Благоевград и сега си има собствен сервиз. Момчето заработва на частно и съм изключително доволен. Единствено не беше затегнал докрай пробката за маслото в мотора (явно щото картерът е алуминиев и е решил да не прекали с натягането, за да не стане фал) и се наложи да отида да ми го донатегне след няколко дни, щото леко капеше. И всичко заспа!Fiat Marea 2.4 TD
Коментар
-
valeri_86_ написа:ами колеги аз какво да кажа като бях с ДВА заба на закаснение на двата вала и накои не можеше да ми открие проблема...АМАН ОТ МАИСТОРИ!!!! Но сега като е зацепен добре си върви мн добре....ALFA ZLODEO 156 2.4 JTD=140PS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар