нещо ми играе яко температурата .... много бавно загрява и ужасно бързо изстива. Преди 2 седмици сменях термостат и датчик за инжекциона. Карах я извън града пак имаше игра на температурата, но като си позагря по така и заспа. Но ето днес пак карах извън града и когато скоростта е по висока и се срива температурата. А и количката ми гори доста и мисля, че температурата е причината. Ако може да ми кажете на какво да обърна внимание ще съм благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не потдържа температурата
Collapse
X
-
ТЕРМОСТАТА
ПРОБЛЕМА ТИ Е В ТЕРМОСТАТА.НЕ СИ ВЗЕЛ НА ТО4НИТЕ ГРАДУСИ.И МОИТА БЕ6Е ТАКА И С ТЕРМОСТАТ СЕ ОПРАВИ.НА КОРПУСА ТРЕА ДА ИМА ГРАДУСИ.НЕЗНАМ КАКАВ СА ТИ ПРОДАЛИПрочети правилата!Не пиши с големи букви и не ползвай 4 и 6 вместо буквиМодераторски екип на fiat-bg.org//// F I A T B R A V O 2.4 20V 175hp.
Коментар
-
Re: не потдържа температурата
sevastiyan написа:нещо ми играе яко температурата .... много бавно загрява и ужасно бързо изстива. Преди 2 седмици сменях термостат и датчик за инжекциона. Карах я извън града пак имаше игра на температурата, но като си позагря по така и заспа. Но ето днес пак карах извън града и когато скоростта е по висока и се срива температурата. А и количката ми гори доста и мисля, че температурата е причината. Ако може да ми кажете на какво да обърна внимание ще съм благодарен.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
sevastiyan написа:именно да! вече се сблъсках с такъв термостат ... знам симптомите ... ама с тоя нямам и 300 км изминати и така да се прецака ...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
sevastiyan написа:кажи ми каква е схемата с този термостат от рено 5 ако можеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
sevastiyan написа:поръчах го. 10 лв на 86 градуса имаше и на 89... оригиналният ми е на 88кой е по-добрият избор?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар