остави го с неговия масларник хахаха нека си долива ...той масло не сменя....няма смисъл на 10000ния км. вече е долял 5 лт.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко Инфо за Фиат купе 1.8 16в
Collapse
X
-
За непросветените ще цитирам стр. 215 от книжката която щяхте да получите заедно с автомобила ако бяхте си го купили от магазина . ENGINE OIL CONSUMPTIONAs a guide oil consumption figures are as follows {in litres per 1000km}versions ______________ litres every 1000 km16v ___________________max 0,716v Turbo______________max 0,8IMPORTANT Oil comsumption depends on driving style and thе condition the car is driven in.EDIT: Аз не съм си купил купе за да го карам до 1500 оборота.ТОВА НЕ Е КОЛА ЗА ПЕНСИОНЕРИ.
Коментар
-
MEMO написа:За непросветените ще цитирам стр. 215 от книжката която щяхте да получите заедно с автомобила ако бяхте си го купили от магазина . ENGINE OIL CONSUMPTIONAs a guide oil consumption figures are as follows {in litres per 1000km}versions ______________ litres every 1000 km16v ___________________max 0,716v Turbo______________max 0,8IMPORTANT Oil comsumption depends on driving style and thе condition the car is driven in.EDIT: Аз не съм си купил купе за да го карам до 1500 оборота.ТОВА НЕ Е КОЛА ЗА ПЕНСИОНЕРИ.Прикачени файлове
Коментар
-
хората са ти го написали черно на бяло на италиянски...това че е кофти превода на английски не означава че е вярно....поразрови се в интернет и виж там.... няма какво да говорим за код карти ключове фактури за закупуване и тем подобни както и сервизни книжки ...мога всичко да ти снимам...погледни си книжката коя година е печатана ...оригиналната е САМО на италиянски
Коментар
-
Колега това което ти си снимал е за 1.8 2 20 и 2 20 турбо и е така пише го в моята книжка на колата .Това което аз съм снимал е от книжката на 2 16 и 2 16 турбо. Сега виж предния ми пост,аз не виждам никакви противоречия и не знам защо продължаваме да спорим за глупости.Колкото за разхода на масло на моя автомобил никъде не съм казал че гори толкова масло, цитирах всички тези данни за човека пуснал темата ,за да е наясно колко е максимума.ТОВА Е ПРЕДНИЯ МИ ПОСТ:За маслото колега в моята книжка на автомобила пише "разход на масло до 500 мл. на 1000 километра". Сигурно зависи и от карането но за 2 16V дават до 250 мл. .което за мен означава че 1.8 двиг. е направен така че да си погорява повече от другите. Сега намерих и книжката на 2 16 там пък пише друго, до 700мл на 1000 км.
Коментар
-
stenli_fiat_coupe написа:колега мемо тва не нормално на 1000 км 700 мл ас имам фиат една година и 4естно да ти каја минах 10000хол км и и ми икорало 300 мл и 3 л 700 мл останали малсото бе6е елф сегаа карам селениа и гледам 2000 км не ми мранало
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар