Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Температурен датчик на 1.8 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Температурен датчик на 1.8 16V

Колата е Bravo 1.8 GT ’96 на колега. Не му работи стрелката за температурата на таблото. Твърди, че парното му е без проблеми, така че термостата му вероятно засега работи. Този датчик ли е за стрелката на таблото?http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

колега не знам как е при вас но съм виждал коли с по два датчика единия подава инфо на ЕКУто а другия си е за таблото.обикновенни са един до друг.ако колата си върви нормално и няма повишение на разхода зна4и са ти два и трябва да откриеш този за таблото.дано да съм ти от полза

Коментар

Това е ясно. Моделите преди ’98 са с 2 датчика. Аз мойта си я знам, но тази е с друг мотор и поне видимо този дето съм го линкосал прилича досущ, ако не и същия, като на мойта за стрелката на таблото. Питам за да съм сигурен за конкретния модел.
      The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
      Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
      Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

ми квото можах помогнах,вдигнете му капака и вижте,без да се изцапате няма да стане

Коментар

Колега, това е датчика за стрелката на таблото. Намира се на блока, зад термостата. Първо, вижте дали не се е скъсало/извадило кабелчето от датчика. Ако не е нито едно от двете- замерете съпротивлението на датчика.
          Bravo 1.8 16V GT ex.
          Fiat Croma 1.9 16V mjet

Коментар

Working...
          X