Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за турбо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за турбо

Колеги искам да попитам дали може да се сложи турбо от пунто 1.4 на брава 1.4 и ако стане колко ще струва тунинга,ако говоря глупости не ме съдете,просто питам.

Може ще ти излезе около 5000 лва всичко!
    Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

е 5000 няма да е ама ще се молиш да не си почвал никога.по добре даи 4000 за едно пунто ГТ и си продай бравата и 6те си спестиш мн ядове

Коментар

Колега аз не мога да кажа на 100%, че е възможно, но се замисли дали си струва при положение, че едно Пунто ГТ или Браво ХГТ вървят около 4 бона...
        ex. Fiat Marea 1.6 16V
        ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
        Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Да колега правси,но мислех,че ще ми излезе доста по евтино,може би към 1000-1500лв,но явно съм грешал.

Коментар

moonkey написа:
            Да колега правси,но мислех,че ще ми излезе доста по евтино,може би към 1000-1500лв,но явно съм грешал.
            колега те само кованите бутала са ти към 1000 лв,а труда на маисторите каде го слагаш минимума е към 800 1000лв.имаи предвид че се слага нова електроника нова глава и още един куп хиляди глупости които ще те заболи главата от тях

Коментар

В Пловдив се мярка едно пунто 1.2 турбо home made edition,говореше се че 1700 лева му легнало на пича,като повечето работа я свършил сам и била с оригиналните карантии коплата.ПОрови се из форумите,мисля в tuning.bg го имаше,но може и да се лъжа.

Коментар

то няма смисяъл ако е с оригиналните карантии щото бууста няма да го качи повече от0,4 макс 0,5 при условие че ГТ то работи на 1,4 1,6 ще дадеш мн пари почти за нищо

Коментар

Говоря по спомени,колега,може и да бъркам.На всички занимаващи се с тия неща е ясно,че с малкопари нищо не става.

Коментар

по добре намери някое финиширало ГТ и му вземи двигатела и електрониката и ти гарантирам че ще имаш мн по добър резултат за по малко пари

Коментар

и аз обмислям такъв вариант

Коментар

най -добре ще е така повярвай ми.

Коментар

попадна ми една оферта двигател със скоростна кутия и електрониката от браво 2.0 20v за 1300лв и мисля да ходя да го видя и ако стане сделката и да мога да продам моя на някой ще стане супер.

Коментар

пунтото в пловдив е истина тва пунто късаше гт с една кола растояние и то барано гт до колкото знам беше с оригиналните карантии но издържа много без да се прецака мотора доколкото разбрах поради други причини излезна от строя

Коментар

Ами незнам,така се говореше в рацерските среди.Иначе сваляне и качване на мотор си е много заигравка,дори и да знаеш какво правиш.Да не говорим за транспланти,там вече сериозни познания са меко казано задължителни.

Коментар

Working...
                              X