3 години и нещо карах автоматик и после ми гаснеха всички коли докато свикна, че трябва да се натиска и съединител при спиране. Предполагам че проблема на колегата е същия. ABS-a е с цел да не блокират колелата при рязко спиране. И с него и без, колата все ще си гасне докато не изключиш от скорост или поне натиснеш амбриажа при спиране
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рязко спиране-угасна!!!
Collapse
X
-
аз имах подобен проблем с Бравата и се оказа,че има нарушена херметичност. когато се натиснат рязко спирачка се създава вакуум но при ненерметична система няма как да стане и колата гасне.поне на мен така ми обясниха.след като се подмени едно маркуче което и се уплътни на няколко места вече нямам този проблем.FIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
Коментар
-
Колега Alexiev,със сигурност не е заради скороста.Все пак от около 5 години карам автомобил и мисля че този момент мога да го избягвам вече.А и ако беше от това нямаше да пускам тази тема.Също така и от бензина не е(имаше доста).По скоро нещо от това че са блокирали спирачките,но наистина не знам.Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
cveteca написа:Колега Alexiev,със сигурност не е заради скороста.Все пак от около 5 години карам автомобил и мисля че този момент мога да го избягвам вече.А и ако беше от това нямаше да пускам тази тема.Също така и от бензина не е(имаше доста).По скоро нещо от това че са блокирали спирачките,но наистина не знам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар