Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Висок разход на Punto 1.2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Висок разход на Punto 1.2

Здравеите купих си пунто 1.2 ,75 коня ,97год.преди 2 седмици и ми гори супер много 15 литра на 100 км градско в Русе някои знае ли от какво може да е такъв разхода като се има предвид че се кара от жена и не се дава газ изобщо

Пунто

Първо което може да направиш е диагностика с ВИЗА адаптер да проверят сондата как е това първо другото да се проверат може и на диагностиката как са дюзите колко пускат -отварат за колко лили секунди и другото е да се видат дали пръскат като Облак или просто пикаят а иначе върви ли или трябва да му даваш газ
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ако жената кара с 40 на 5-та предавка нищо чудно :D
      Grande Punto 1.3 75 hp
      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

моя съвет е ако можеш пурво даидеш на диагностика и после ако имаш вазмойност да направиш един ЧИП тунинг имам човек за 180лв 6те ти помогне по вЪпроса.имахме проблем с едно пунто мк2 стигна до 14 градскослед чипа падна на 8 с яко зор.ако си заинтересован драсни нещо на лично

Коментар

вторник ще го давам на диагностика а за чипа не съм заинтересуван поне за сега

Коментар

BOXERIYI написа:
            моя съвет е ако можеш пурво даидеш на диагностика и после ако имаш вазмойност да направиш един ЧИП тунинг имам човек за 180лв 6те ти помогне по вЪпроса.имахме проблем с едно пунто мк2 стигна до 14 градскослед чипа падна на 8 с яко зор.ако си заинтересован драсни нещо на лично
            Търговеца си е търговец :D
            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

staik написа:
              BOXERIYI написа:
              батка нямам представа как се слага чип просто аз съм сложил и съм мн доволен

Коментар

BOXERIYI написа:
                staik написа:
                BOXERIYI написа:
                батка нямам представа как се слага чип просто аз съм сложил и съм мн доволен
                Еми ... може . Но аз съм силно против чип.
                Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

е това си е твое мнение но мисля че е редно да се обосновеш като говориш против чипа.защо мислиш че няма смисъл

Коментар

днеска го дадох на маистор и ми каза че е от термостата и спирачките ми задържат

Коментар

ми да ако седи постоянно отворен скача разхода а и това че са ти задържали супуртите си е оказало голямо значение.добре че е бил малкия дявол .успех колега

Коментар

BOXERIYI написа:
                        ми да ако седи постоянно отворен скача разхода а и това че са ти задържали супуртите си е оказало голямо значение.добре че е бил малкия дявол .успех колега
                        А ако беше направил чип за 180 лв,проблема нямаше да се реши.Независимп препоръката ти.А ако толкова е добре с чип то,фирмата щеше да го постави преди тебе.

Коментар

аз не те агитирам колега.тук идеята е друга.всеки си преценява сам колко да си чупи колата.а и не съм ванга че да знам,то тук никои не знае за другия каде го сърби та да го почеше :D

Коментар

ще може ли някои колега с същия фиат да каже до къде му загрява защото този загрява толкова
                            Прикачени файлове

Коментар

Евалааааааааааааааа колега и на мене е същотоооооооооооо с нов термостат, с нов радиатор все до там си стои при нормална работа, лятот на жегата като вкл перката стига до средата!!!!!! Успокои ме!!!!!!!!! За спирачките и аз има х проблем с двете предни , сменяш двата маркуча спирачни и си ток!
                              Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                              Втората......пак същата!
                              (_-_)______////_______(_-_)
                              Punto75-Вече на жената!
                              Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Working...
                              X