Здравеите купих си пунто 1.2 ,75 коня ,97год.преди 2 седмици и ми гори супер много 15 литра на 100 км градско в Русе някои знае ли от какво може да е такъв разхода като се има предвид че се кара от жена и не се дава газ изобщо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход на Punto 1.2
Collapse
X
-
Пунто
Първо което може да направиш е диагностика с ВИЗА адаптер да проверят сондата как е това първо другото да се проверат може и на диагностиката как са дюзите колко пускат -отварат за колко лили секунди и другото е да се видат дали пръскат като Облак или просто пикаят а иначе върви ли или трябва да му даваш газ
-
BOXERIYI написа:моя съвет е ако можеш пурво даидеш на диагностика и после ако имаш вазмойност да направиш един ЧИП тунинг имам човек за 180лв 6те ти помогне по вЪпроса.имахме проблем с едно пунто мк2 стигна до 14 градскослед чипа падна на 8 с яко зор.ако си заинтересован драсни нещо на личноGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
staik написа:BOXERIYI написа:моя съвет е ако можеш пурво даидеш на диагностика и после ако имаш вазмойност да направиш един ЧИП тунинг имам човек за 180лв 6те ти помогне по вЪпроса.имахме проблем с едно пунто мк2 стигна до 14 градскослед чипа падна на 8 с яко зор.ако си заинтересован драсни нещо на лично
Коментар
-
BOXERIYI написа:staik написа:BOXERIYI написа:моя съвет е ако можеш пурво даидеш на диагностика и после ако имаш вазмойност да направиш един ЧИП тунинг имам човек за 180лв 6те ти помогне по вЪпроса.имахме проблем с едно пунто мк2 стигна до 14 градскослед чипа падна на 8 с яко зор.ако си заинтересован драсни нещо на личноGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
BOXERIYI написа:ми да ако седи постоянно отворен скача разхода а и това че са ти задържали супуртите си е оказало голямо значение.добре че е бил малкия дявол .успех колега
Коментар
-
Евалааааааааааааааа колега и на мене е същотоооооооооооо с нов термостат, с нов радиатор все до там си стои при нормална работа, лятот на жегата като вкл перката стига до средата!!!!!! Успокои ме!!!!!!!!! За спирачките и аз има х проблем с двете предни , сменяш двата маркуча спирачни и си ток!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар