Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Палио 1.2 двигател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с Палио 1.2 двигател

Здравейте имам проблем с колата.Снощи реших да излезна обаче видях че под колата има локва и като погледнах капеше от радиатора антифриз.Пък уж не съм я закачил никъде.А също и така дава поне лично за мен странен разход на гориво 10-11 литра на 100 километра градско а извън градско мисля че е нормално 6-7 литра на 100 километра. Съжалявам за двата въпроса но реших да то напиша на едно за да не отварям две теми.Благодаря ви предварително!

Колега, градският разход и при мен е същият, че и отгоре през зимата и в задръсъванията, това не бива да те притеснява. А относно теча- огледай хубаво скобата на долната тръба, самата тръба, както и терморелето на вентилатора. Дано да е лесноотстранима дреболия. успех!
    Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
    FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

Здравей и от мен колега. Не сме много хора с такъв автомобил и считам за нормално да обменяме опит по неговата подръжка. За теча от радиатора никой от разстояние не може да ти даде точна "диагноза". Иска се по-обстоен оглед и откриване на проблема с теча. Отностно разхода на това симпатично автомобилче и при мен е същото, градско около 10 а извън града е около 6-6.5 на 100км. Да не забравяме че още е зима и да се надяваме когато се постопли разхода да падне с литър
      Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

Re: Проблем с Палио 1.2 двигател

Palante написа:
        Здравейте имам проблем с колата.Снощи реших да излезна обаче видях че под колата има локва и като погледнах капеше от радиатора антифриз.Пък уж не съм я закачил никъде.А също и така дава поне лично за мен странен разход на гориво 10-11 литра на 100 километра градско а извън градско мисля че е нормално 6-7 литра на 100 километра. Съжалявам за двата въпроса но реших да то напиша на едно за да не отварям две теми.Благодаря ви предварително!
        Течът от радиатора си е теч, трябва да решиш този проблем и май не става по друг начин, освен със смяна на радиатора. Не е болка за умиране, към 200 лв. ще ти струва :D. Разход градско 10-11 л. /100 км. през зимата е съвсем нормален. Автомобилчето наистина е симпатично, имах такъв 2 години . Само хубави неща мога да кажа за палио, с изключение на това, че като габарити е малко мъничък за семейна кола.Ето ти един линк за фиат палио, макар че не разбрах точно какъв модел е твоя: http://carexpert.ru/atech.php3?modid=fiatp-1996w12
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
        X