Здравейте имам проблем с колата.Снощи реших да излезна обаче видях че под колата има локва и като погледнах капеше от радиатора антифриз.Пък уж не съм я закачил никъде.А също и така дава поне лично за мен странен разход на гориво 10-11 литра на 100 километра градско а извън градско мисля че е нормално 6-7 литра на 100 километра. Съжалявам за двата въпроса но реших да то напиша на едно за да не отварям две теми.Благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Палио 1.2 двигател
Collapse
X
-
Колега, градският разход и при мен е същият, че и отгоре през зимата и в задръсъванията, това не бива да те притеснява. А относно теча- огледай хубаво скобата на долната тръба, самата тръба, както и терморелето на вентилатора. Дано да е лесноотстранима дреболия. успех!Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
FIAT PUNTO 2 (18
-
Здравей и от мен колега. Не сме много хора с такъв автомобил и считам за нормално да обменяме опит по неговата подръжка. За теча от радиатора никой от разстояние не може да ти даде точна "диагноза". Иска се по-обстоен оглед и откриване на проблема с теча. Отностно разхода на това симпатично автомобилче и при мен е същото, градско около 10 а извън града е около 6-6.5 на 100км. Да не забравяме че още е зима и да се надяваме когато се постопли разхода да падне с литърФиат Палио комби 1.2 73 коня
Коментар
-
Re: Проблем с Палио 1.2 двигател
Palante написа:Здравейте имам проблем с колата.Снощи реших да излезна обаче видях че под колата има локва и като погледнах капеше от радиатора антифриз.Пък уж не съм я закачил никъде.А също и така дава поне лично за мен странен разход на гориво 10-11 литра на 100 километра градско а извън градско мисля че е нормално 6-7 литра на 100 километра. Съжалявам за двата въпроса но реших да то напиша на едно за да не отварям две теми.Благодаря ви предварително!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар