Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Треперене вав волана по неравен пат punto55 1.1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Треперене вав волана по неравен пат punto55 1.1

Здражеите колеги,имам един проблем когато каран по неравен пат имам едни вибрации вав волана, какво да направя ???

Да караш по равен път Обясни какъв по-точно е проблема при колко км/ч се усеща, много ли е .... е такива неща....
    Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
    Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

Първото, което се сещам виж да не са ти много напомпани гумите, ако са много корави на волана много ще ти тресе
      Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
      Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

е няма значение км.както си караш илали няколко дупки и се усешта тожа 4укане във волана,пак ако знаеш какжо е чуството когато караш по павета направо се плаша да ли няма да ми остане волана в рацете

Коментар

iliyn написа:
          е няма значение км.както си караш илали няколко дупки и се усешта тожа 4укане във волана,пак ако знаеш какжо е чуството когато караш по павета направо се плаша да ли няма да ми остане волана в рацете
          Колега, има павета и павета. И на мен ми се е случвало, като карам по павета да ми трака така. Но да ти кажа чесно , аз пеш ако вървя и аз ще тракам - много лоши павета има.
          Grande Punto 1.3 75 hp
          Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Колега според мен са ти разбити каретата на кормилния прът. Наведи се под арматурното табло и ще видиш кормилния прът и двете карета, хвани с ръка карето и го стисни и друг да върти волана и виж дали чука. Това е една проста проверка. Успех.
            FIAT PUNTO 55 SX
            FORZA ITALIA

Коментар

Колега според мен са ти разбити каретата на кормилния прът. Наведи се под арматурното табло и ще видиш кормилния прът и двете карета, хвани с ръка карето и го стисни и друг да върти волана и виж дали чука. Това е една проста проверка. Успех. колега благодаря за савета,направих така както ме посаветва има едно чукане но аз незнам и за това те питам трябва ли да има макар и малко някакво 4укане или луфт незнам???

Коментар

Working...
              X