Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с високи обороти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колега, има вероятност системата да пази още старите стойности за позицията на дроселовата клапа; не съм много на ясно, но има някави процедури за адаптиране - виж тук иначе в сервизното ръководство пише, че блока на стъпковото моторче и TPS-а се демонтират само при подмяна с нов блок - при демонтирането и повторното монтиране няма гаранция, че ще работят правилно - някакви вътрешни уплътнения можело да се разрушат - нямам личен опит, само казвам какво пише в ръководството ...ако имаш време прочети какво са написали на 302 страница от ръководството (трета част); има го секцията Download:http://storage.fiat-bg.org/Books/Bra...20Part%203.pdf
    2.4 JTD

Коментар

Мерси колега тъкмо разглеждах твоита статия,понеже си със съштото браво и това с оборотите при мен ми е наи- гадния проблем,странно е че и при размяната на ТPS-а с другото браво и при него при запалване оборотите отиват кам 2000-2500 и след това се нормализират,но за разлика от моито при подаване на газ неговите обороти падат бързо до 800 а при мен си варират от1600-1900.И сигорно ште си прав със занулирането и самообучението,ако намериш решение пиши но със сигорност ште трябва с диагностика и с този тестер.
      Fiat Bravo 1.2 16v.99г.

Коментар

Working...
      X