при потегляне и набиране и смяна след 3000 оборота на втора (до скоро), а вече и на трета скорост на таблото ми пресветва удивителния знак. някак си нямам тяга ... на някой случвало ли му се е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
удивителен при подаване на газ
Collapse
X
-
u_bo
-
sevastiyan написа:а относно накладките ми свети другата лампичка, която си е само за тях и светва когато задържа педала натиснат....дали може и заради това да свети не знам_/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
накладките трябва да ги сменям то е ясно. а иначе все повече взе да си свети тоя удивителен при подаването на газта ... преди само на първа при потегляне, сега вече чак до четвърта. ще сменя накладките тези дни и ще видим дали ще изгасне. и все пак ми се струва, че нещо друго се обажда ... някой датчик, който издиша при подаване на газБраво 1,4
Коментар
-
u_bo
sevastiyan написа:накладките трябва да ги сменям то е ясно. а иначе все повече взе да си свети тоя удивителен при подаването на газта ... преди само на първа при потегляне, сега вече чак до четвърта. ще сменя накладките тези дни и ще видим дали ще изгасне. и все пак ми се струва, че нещо друго се обажда ... някой датчик, който издиша при подаване на газ
Коментар
-
u_bo
sevastiyan написа:да бе ... точно той удивителен!
Коментар
-
Абе не знам за какво кабелче става дума, но при мен мине не мине време и ту светне продължително, ту не свети въобще. Датчикът сам си избира кога да светне. Погледнах накладките, предните, но видях, че УЖ още има по тях нещо. Въпреки това съм решил да ги сменя, този уикенд. И да попитам съвсем отделен въпрос. АБС-ът ту сработва, ту не сработва. Дали е възможно това да е заради предните накладки. По задните спирачки всичко е чисто ново. Спирачна течност си има на МАКС. Все пак нали на всяко колело има датчик за АБС-а. Все пак ще се разбере, когато ги сменя. Но ако продължава да не сработва, значи е нещо друго. Но диагностиката, нищо не показа преди време, когато бях за едно, но имаше този проблем.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар