така ... проблема е следния ... след като ходих да ми слагат газово .. и уж всичко беше наред ... после осъзнах че докато съм я включил да ми работи на газ ... тя ми гори бензин а газта си седи в бутилката ... реших да измеря съпротивлението на изпарителя щото не беше много надежден ... и всичко си беше наред .. изведнъж оборотите почнаха да играят ... ама в доста големи интервали ... после излязах да я покарам да я вида дали е само на празен ход .,, да обаче ... като я карам и като паднат малко оборотите и почва да придърпва ... какво да правя изчетох всички теми ... къде е това стъпково моторче даите снимки и обяснете как се сваля
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с оборотите 1.6 16в Браво
Collapse
X
-
bivmo
Колега ти вече си се набутал с газовата. Трябвало е преди да я сложиш да мислиш! Аз тая попара съм я сърбал затова сега си карам на БЕНЗИН и нямам никакви проблеми!!!
-
Не мога да разбера какво си се хванал за това стъпково моторче? Следкато не работи както трябва на газ върви при газаджиите да оправят проблема. Като караш на газ натрупва ли грешки, свети ли ти чека?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
остави тва че на газ не работи ... имам сега проблеми и на бензин .... оборотите полудяват ... или много долу или много горе ... немога да ги закрепа на 1000 варират си такива ... и малко ми мирише на неизгорял бензин като че ли .... някои може ли да ми каже откъде се прави настроиката на оборотите ,,, освен там от жилото оная пласмаса ... другаде откъде ????
Коментар
-
bivmo
chaikata написа:ех че качествено са включи в темата ама .... евала на такива като тебе дето дават безмислени мнения
Коментар
-
bivmo
Аз не съм маистор че да съм компетен само исках да ти помогна без лоши чувства!!!Само да ти кажа че това не е с карбуратор и делко че да си регулираш ти сам оборотите! Кат искаш прави си сам ремонта аз повече няма да ти спамя темата!Успех само ще я следя и пиши като я оправиш!!!
Коментар
-
u_bo
chaikata написа:остави тва че на газ не работи ... имам сега проблеми и на бензин .... оборотите полудяват ... или много долу или много горе ... немога да ги закрепа на 1000 варират си такива ... и малко ми мирише на неизгорял бензин като че ли .... някои може ли да ми каже откъде се прави настроиката на оборотите ,,, освен там от жилото оная пласмаса ... другаде откъде ????
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар