Колеги на едно приятелче с браво 2.0 20в му са за смяна биелните лагери поне така казват майсторите и му искат 1000 лева за ремонт.Ако тука има някой който се е занимавал с ремонт на тея двигатели или е майстор ако желае да каже някаква по човешка цена да оправим на момчето колата че от 3 месеца стои пред блока
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зов за помощ
Collapse
X
-
мотора чука откъм двигателя не е в главата ами по надолу.и хитко и сички майстори искат по 1000 лева за труд което е нерелано не може на наш гръб да си трупат парици вярно че е по трудне мотора - не сложен а по труден и много работа било имало ами те кво искат да седят и да взимат пари...Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:мотора чука откъм двигателя не е в главата ами по надолу.и хитко и сички майстори искат по 1000 лева за труд което е нерелано не може на наш гръб да си трупат парици вярно че е по трудне мотора - не сложен а по труден и много работа било имало ами те кво искат да седят и да взимат пари...Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Колега влизам му в положение на твоя приятел. Не знам за какъв ремонт сте говорили с Христо, но ако наистина биелните лагери са за смяна това си е много работа. Отваря се целия двигател, шлайфа се главата, напасват се 20-те клапана и т.н. списъкът е големичък. Освен това бъди по- конкретен- 1000 лева с или без частите ти искат? Имай на впредвид, че специално за този двигател 2.0 20V майсторите искат между 500 и 1000 лева само за труда при обслужване(смяна на масло, ремъци, ролки и филтри). Така че според мен цена 1000 лева за такъв ремонт е съвсем приемлива сума. Успех с колата!ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
да и хитко и всичките.ама квото и да ми приказвате 1000 лева за труд искат всичките което адски много те явно незнаят как се изкарват 1000 лева извън сервизите в нашия град това са 3 месеца работа и то без да пръскаш нищо само да сабираш за ремонт а и + това за кола за 4500 пак е много кво като е сложен мотора ми и аз поставям климатици ама като е по труден монтажа не искам повече пари ами пак взимам 150 леваFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар