Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зов за помощ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зов за помощ

Колеги на едно приятелче с браво 2.0 20в му са за смяна биелните лагери поне така казват майсторите и му искат 1000 лева за ремонт.Ако тука има някой който се е занимавал с ремонт на тея двигатели или е майстор ако желае да каже някаква по човешка цена да оправим на момчето колата че от 3 месеца стои пред блока
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Защо не се свържеш с Хит-ко в Ямбол да даде съвет, човекът. Ще те ориентира и в цените.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

кола

за ремонтаправилно смени майсторите виж може Христо да питаш как стоят нещата може въобше да не е проблем това каво прави колата -двигатела като работи ,чука ли, тропа лине що ,мощност ли няма
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

мотора чука откъм двигателя не е в главата ами по надолу.и хитко и сички майстори искат по 1000 лева за труд което е нерелано не може на наш гръб да си трупат парици вярно че е по трудне мотора - не сложен а по труден и много работа било имало ами те кво искат да седят и да взимат пари...
        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

mitkosoft написа:
          мотора чука откъм двигателя не е в главата ами по надолу.и хитко и сички майстори искат по 1000 лева за труд което е нерелано не може на наш гръб да си трупат парици вярно че е по трудне мотора - не сложен а по труден и много работа било имало ами те кво искат да седят и да взимат пари...
          Да не би 1000лв с частите и труд! Само за труд и на мен ми се виждат много!
          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Колега влизам му в положение на твоя приятел. Не знам за какъв ремонт сте говорили с Христо, но ако наистина биелните лагери са за смяна това си е много работа. Отваря се целия двигател, шлайфа се главата, напасват се 20-те клапана и т.н. списъкът е големичък. Освен това бъди по- конкретен- 1000 лева с или без частите ти искат? Имай на впредвид, че специално за този двигател 2.0 20V майсторите искат между 500 и 1000 лева само за труда при обслужване(смяна на масло, ремъци, ролки и филтри). Така че според мен цена 1000 лева за такъв ремонт е съвсем приемлива сума. Успех с колата!
            ex. Fiat Marea 1.6 16V
            ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
            Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

да и хитко и всичките.ама квото и да ми приказвате 1000 лева за труд искат всичките което адски много те явно незнаят как се изкарват 1000 лева извън сервизите в нашия град това са 3 месеца работа и то без да пръскаш нищо само да сабираш за ремонт а и + това за кола за 4500 пак е много кво като е сложен мотора ми и аз поставям климатици ама като е по труден монтажа не искам повече пари ами пак взимам 150 лева
              Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Ремонт от този тип се прави от към картера, което значително намалява работата. Не виждам защо да се сваля глава, шлайфа и т.н. Вероятно едно шлайфане на колянов вал и нови лагери-комплект.

Коментар

Working...
                X